35 °C Budapest

Kémfotó a nyáron érkező új Suzuki Swiftről

Pénzcentrum
2010. január 22. 12:02

Külföldi források szerint a nyár végén érkezhetnek az európai szalonokba a ráncfelvarráson átesett Suzuki Swiftek. Az értesülésekben a japán gyártó annyit árult el az új modellről, hogy - a kisautók piacán megfigyelhető trendnek megfelelően - valamivel nagyobb lesz a jelenlegi Swiftnél, de formavilágában és megjelenésében nagyban hasonlítani fog rá.

A Suzuki a válság ellenére az értékesítési statisztikák élén zárta a 2009-es évet. Tavaly 13 599 Suzuki talált gazdára Magyarországon (egy évvel korábban még 26 ezer felett zártak az eladások), a legkelendőbb modell - Európa más országaihoz hasonlóan - a Swift volt.

A kiszivárgott (kiszivárogtatott) kémfotón jól látszik, hogy a gyártó próbálja titokban tartani az új modell körvonalait, azt azonban nem vetették véka alá, hogy az értékesítés fellendítését várják a modellfrissítéstől.

Az új Suzuki Swift a kisebb lökettérfogatú benzinmotoroktól a nagyobb teljesítményű, de a gazdaságosságot szem előtt tartó dízel erőforrásokig széles motorkínálattal lesz elérhető. Többen tudni vélik, hogy utóbbiak akár német eredetűek is lehetnek, miután a Volkswagen a közelmúltban 20 %-os tulajdonrészt szerzett a japán gyárban (Forrás: Autocar magazin).

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 4. hétfő
Ulrik
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?