25 °C Budapest

Pofátlanság vagy luxus? Egy királynak mindent lehet!

2009. szeptember 24. 16:58

Marokkó királyának elromlott az Aston martin luxus-sportautója. A járművet természetesen elszállították a szervizbe, alig 2500 kilométerre.


VI. Mohammed, Marokkó királya valóban kedveli a luxust -ez azonban általában igen költséges hobby. Nemrég elromlott a király egyik kedvenc sportautója, az Aston Martin DB7-es luxusjármű. Az autót szakszervizbe kellett vinni - és mivel Marokkóban egyetlen ilyen sincs- a király utasította a légierőt, hogy egyik teherszállító gépükkel vigyék el megjavíttatni a kocsit.

 

Fotó: thesun.co.uk


Környezetvédő szervezetek a hír hallatán egyből kirohanást intéztek az uralkodó lépése ellen: az út Rabatból Angliába több mint 2400 kilométer volt, pedig jóval közelebb is lett volna megfelelő szerviz. Az Aston Martin ugyanis rendelkezik szakszervizzel Spanyolország déli részén is, ami mindössze 650 kilométerre fekszik a marokkói fővárostól.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Fotó: thesun.co.uk


Amint az egyik környezetvédő szervezet munkatársa elmondta, VI. Mohammed cselekedete azért is visszás, mert köztudott, hogy a repülés a leginkább környezetszennyező szállítási módok közé tartozik. Ráadásul a gazdasági válság közepén sem biztos, hogy ilyen luxuskiadásokat kellene eszközölnie az uralkodónak.

 

Fotó: thesun.co.uk

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem