Pofátlanság vagy luxus? Egy királynak mindent lehet!

2009. szeptember 24. 16:58

Marokkó királyának elromlott az Aston martin luxus-sportautója. A járművet természetesen elszállították a szervizbe, alig 2500 kilométerre.


VI. Mohammed, Marokkó királya valóban kedveli a luxust -ez azonban általában igen költséges hobby. Nemrég elromlott a király egyik kedvenc sportautója, az Aston Martin DB7-es luxusjármű. Az autót szakszervizbe kellett vinni - és mivel Marokkóban egyetlen ilyen sincs- a király utasította a légierőt, hogy egyik teherszállító gépükkel vigyék el megjavíttatni a kocsit.

 

Fotó: thesun.co.uk


Környezetvédő szervezetek a hír hallatán egyből kirohanást intéztek az uralkodó lépése ellen: az út Rabatból Angliába több mint 2400 kilométer volt, pedig jóval közelebb is lett volna megfelelő szerviz. Az Aston Martin ugyanis rendelkezik szakszervizzel Spanyolország déli részén is, ami mindössze 650 kilométerre fekszik a marokkói fővárostól.

 

Fotó: thesun.co.uk


Amint az egyik környezetvédő szervezet munkatársa elmondta, VI. Mohammed cselekedete azért is visszás, mert köztudott, hogy a repülés a leginkább környezetszennyező szállítási módok közé tartozik. Ráadásul a gazdasági válság közepén sem biztos, hogy ilyen luxuskiadásokat kellene eszközölnie az uralkodónak.

 

Fotó: thesun.co.uk
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58