28 °C Budapest

Botrányszag! A milliárdosnál pihen a terrorista diktátor

Pénzcentrum
2009. szeptember 23. 14:02

Támadások kereszttüzébe került az amerikai ingatlancézár, Donald Trump, miután kiderült, hogy a líbiai terrorista diktátor, Moammer Kadhafi és kompániája a milliárdos cégének kezelésébe tartozó egyik pazar ingatlan kertében vertek sártat. A líbiai vezér az ENSZ konferenciára érkezett, ahol egy beszédet fog majd mondani.

Kadhafi és a líbiai küldöttség tagjai korábban a Central Parkban kívántak letáborozni, de a hatóságok elutasították ennek lehetőségét. Végül a New York államban található flancos kis falucska, Bedford mellett tették le a voksukat, ahol egy luxusingatlan kertében állították fel a beduin stílusú sátrukat.

A diktátor sátra (Forrás: New York Daily News)

 


Donald Trump

Az ingatlanról kiderült, hogy a Trump Organization kezelésébe tartozik, a tulajdonos Donald Trump azonban visszautasította a vádakat. Egy rövid közleményben tudatta, hogy számos üzleti partnerrel rendelkeznek a térségből, ezúttal nem volt tudomása a közel-keletről érkező bérlők kilétéről.


Moammer Kadhafi

A diktátor több luxusautóból és terepjáróból álló gépkocsikísérettel érkezett, biztonságáról a katonai és fegyveres kiképzésen átment, afrikai nőkből álló Amazon Gárda gondoskodik. Kadhafi a tervek szerint ellátogat országa amerikai nagykövetségére, majd felszólal az ENSZ egyik ülésén.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A helyi rendőrfőnök elmondta, hogy a titkosszolgálatok tájékoztatták a diktátor érkezéséről, a szükséges lépéseket megtették.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?