12 °C Budapest

Botrányszag! A milliárdosnál pihen a terrorista diktátor

Pénzcentrum
2009. szeptember 23. 14:02

Támadások kereszttüzébe került az amerikai ingatlancézár, Donald Trump, miután kiderült, hogy a líbiai terrorista diktátor, Moammer Kadhafi és kompániája a milliárdos cégének kezelésébe tartozó egyik pazar ingatlan kertében vertek sártat. A líbiai vezér az ENSZ konferenciára érkezett, ahol egy beszédet fog majd mondani.

Kadhafi és a líbiai küldöttség tagjai korábban a Central Parkban kívántak letáborozni, de a hatóságok elutasították ennek lehetőségét. Végül a New York államban található flancos kis falucska, Bedford mellett tették le a voksukat, ahol egy luxusingatlan kertében állították fel a beduin stílusú sátrukat.

A diktátor sátra (Forrás: New York Daily News)

 


Donald Trump

Az ingatlanról kiderült, hogy a Trump Organization kezelésébe tartozik, a tulajdonos Donald Trump azonban visszautasította a vádakat. Egy rövid közleményben tudatta, hogy számos üzleti partnerrel rendelkeznek a térségből, ezúttal nem volt tudomása a közel-keletről érkező bérlők kilétéről.


Moammer Kadhafi

A diktátor több luxusautóból és terepjáróból álló gépkocsikísérettel érkezett, biztonságáról a katonai és fegyveres kiképzésen átment, afrikai nőkből álló Amazon Gárda gondoskodik. Kadhafi a tervek szerint ellátogat országa amerikai nagykövetségére, majd felszólal az ENSZ egyik ülésén.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A helyi rendőrfőnök elmondta, hogy a titkosszolgálatok tájékoztatták a diktátor érkezéséről, a szükséges lépéseket megtették.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 25. 16:07