Botrányszag! A milliárdosnál pihen a terrorista diktátor

Pénzcentrum
2009. szeptember 23. 14:02

Támadások kereszttüzébe került az amerikai ingatlancézár, Donald Trump, miután kiderült, hogy a líbiai terrorista diktátor, Moammer Kadhafi és kompániája a milliárdos cégének kezelésébe tartozó egyik pazar ingatlan kertében vertek sártat. A líbiai vezér az ENSZ konferenciára érkezett, ahol egy beszédet fog majd mondani.

Kadhafi és a líbiai küldöttség tagjai korábban a Central Parkban kívántak letáborozni, de a hatóságok elutasították ennek lehetőségét. Végül a New York államban található flancos kis falucska, Bedford mellett tették le a voksukat, ahol egy luxusingatlan kertében állították fel a beduin stílusú sátrukat.

A diktátor sátra (Forrás: New York Daily News)

 


Donald Trump

Az ingatlanról kiderült, hogy a Trump Organization kezelésébe tartozik, a tulajdonos Donald Trump azonban visszautasította a vádakat. Egy rövid közleményben tudatta, hogy számos üzleti partnerrel rendelkeznek a térségből, ezúttal nem volt tudomása a közel-keletről érkező bérlők kilétéről.


Moammer Kadhafi

A diktátor több luxusautóból és terepjáróból álló gépkocsikísérettel érkezett, biztonságáról a katonai és fegyveres kiképzésen átment, afrikai nőkből álló Amazon Gárda gondoskodik. Kadhafi a tervek szerint ellátogat országa amerikai nagykövetségére, majd felszólal az ENSZ egyik ülésén.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A helyi rendőrfőnök elmondta, hogy a titkosszolgálatok tájékoztatták a diktátor érkezéséről, a szükséges lépéseket megtették.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem