Határtalan luxus! Íme Nicholas Cage palotája!

2009. szeptember 21. 18:02

Az Oscar-díjas filmsztár, Nicholas Cage eladja Los Angeles-i házát. Aki esetleg vásárláson gondolkodik, annak sietnie kell, mert a csodás épületet a héten árverezik!

 

17,5 millió dollárért kínálja eladásra Los Angeles-i házát a Szikla és a Fegyencjárat világsztárja.

 


Nicholas Cage úgy döntött, megszabadul csodás Bel-Air-i házától. A palotának is beillő épületet szeptember 24-én árverezik, a kikiáltási ár várhatóan 17,5 millió dollár (3,2 milliárd forint) lesz.


Az ingatlant -mely szakértők szerint akár 35 millió dollárt is érhet- Cage tíz évvel ezelőtt vásárolta, 7 millió dollár körüli összegért, így valószínűleg megérte a befektetés.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


Az 1940-ben épült grandiózus hollywoodi ingatlan korábban olyan sztárok tulajdonában állt, mint Tom Jones vagy Dean Martin. Hat hálószobája mellett helyet kapott benne egy könyvtár, egy hatalmas borospince és egy színházterem is. A rendezvények lebonyolítására is alkalmas kertben pedig óriási medence és egy minden igényt kielégítő grillsütő található.

 

Fotók: luxist.com

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem