1 °C Budapest

A luxus luxusa: a megélhetési celeb 1 milliárdos lakása + képek

2009. szeptember 23. 16:58

Eladja londoni lakását Hether Mills, Paul McCartney ex-felesége. Az egykori modell pompázatos lakása több millió fontot ér.

Heather Mills eladja londoni luxuslakását. Az egykori topmodell borsos árat kér az ingatlanért. 

 


Néhány éve a brit sajtó Paul McCartney és Hether Mills válásától volt hangos. A Betles-tag és feleségének kapcsolata meglehetősen botrányosan ért véget: az egykori modell közel 25 millió fontos (7,5 milliárd forintos) kártérítéssel távozott a bírósági ítélet után.

 


Heather jelenleg több ingatlan tulajdonosa: a sokat utazó, jótékonysági tevékenységéről is ismert modellnek van lakása Párizsban és New Yorkban is, sőt, egy londoni otthonnal is büszkélkedhet.

 


A hírek szerint ez utóbbit adja most el: a luxuslakás értéke 3,75 millió font, azaz 1,1 milliárd forint.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 


A három hálószobás lakás az angol főváros legjobb környékén található, egy olyan apartmanházban, melyben medence és konditerem is a tulajdonosok kényelmét szolgálja.

 


McCartney ex-neje kifinomult ízléssel rendezte be a lakást: a szobákban túlnyomórészt a pasztellszínek dominálnak, ugyanakkor épp emiatt -a brit szaksajtó szerint- kevésbé érvényesül Mills egyénisége.

 

Fotók: luxist.com

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm