Íme az évszázad rejtélye! Mindenki meglepődött

2009. augusztus 14. 10:32

Egy brit kekszgyártó cég titokzatos ízű chipset dobott piacra, és ennek kapcsán közvélemény-kutatást végeztek arról, melyek az évszázad nagy rejtélyei. Meglepő eredmény született...

A Doritos kekszgyártó cég különleges új terméket dobott piacra Nagy-Britanniában. Az ID3 fantázianévre hallgató chips a reklámszöveg szerint titokzatos, misztikus ízvilággal rendelkezik. Az új termék marketingkampánya során a gyártó cég megbízásából felmérést készítettek arról, mi az elmúlt évszázad legnagyobb rejtélye.

Még maguk a felmérés készítői is meglepődtek az eredményen. A britek szerint ugyanis a legnagyobb titok az, ki rejtőzhet a BBC-n futó Top Gear (Csúcsmodellek) című autósmagazin sofőrjének sisakja mögött.

A műsornak világszerte átlagosan 350 millió nézője van, közülük 5 millióra tehető a rendszeres nézők száma. 2005-ben a műsort Emmy-díjjal tüntették ki.

A műsorban bemutatott sportkocsikat a rejtélyes The Stig versenykörülmények között teszi próbára egy tesztpályán. Az itt mért köridők összesítéséből kialakult egy örök ranglista, ami folyamatosan kiegészül az egyes új modellekkel.

Többeket -köztük Formula 1-es pilótákat is- hírbe hoztak már azzal, hogy ők rejtőznek a titokzatos bukósisak alatt, azonban a teljes igazságot csak a műsor készítőinek egy része ismeri.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

The Stig (Fotó: mirror.co.uk)

Az autótesztelő olyan rejtélyeket előzött meg, mint a Loch Ness-i szörny, a Kennedy-összeesküvés, Marilyn Monroe halálának különös körülményei, vagy épp a Bermuda-háromszögben történt eltűnések.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 22. hétfő
Csilla, Noémi
17. hét
Április 22.
A Föld napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem