21 °C Budapest

Melyik a legjobb autókölcsönző?

2009. július 23. 14:32

A világszerte 4,5 millió emberhez eljutó Travel + Leisure magazin olvasói a Sixtet választották a világ legjobb autókölcsönzőjének. A szavazás során többek között a flotta összetételét, valamint a szolgáltatás minőségét értékelték. A vállalat a rangos felmérésen három helyet javított tavalyi eredményéhez képest.

A Magyarországon is jelen lévő Sixt autókölcsönzőt választották a világ legjobb autókölcsönzőjének az amerikai Travel + Leisure magazin olvasói. Az Annual World's Best Awards független felmérés résztvevői a rendelkezésre álló típusválaszték, az autók elérhetősége, a kölcsönzési pontok, a szolgáltatás minősége és értéke alapján szavazták meg az első helyet a Sixtnek. A vállalat a tavalyi felmérésen is negyedikként végzett.

Érdekes, hogy a Sixt - bár a világ több mint 90 országában 4000 irodával várja az utazókat - Észak-Amerikában nincs jelen. Ennek ellenére a díj tanulsága szerint az amerikai magazin olvasói külföldi utazásaik során szívesen választják a vállalatot, és rendkívül elégedettek az autókölcsönző szolgáltatásaival.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm