22 °C Budapest

Melyik a legjobb autókölcsönző?

2009. július 23. 14:32

A világszerte 4,5 millió emberhez eljutó Travel + Leisure magazin olvasói a Sixtet választották a világ legjobb autókölcsönzőjének. A szavazás során többek között a flotta összetételét, valamint a szolgáltatás minőségét értékelték. A vállalat a rangos felmérésen három helyet javított tavalyi eredményéhez képest.

A Magyarországon is jelen lévő Sixt autókölcsönzőt választották a világ legjobb autókölcsönzőjének az amerikai Travel + Leisure magazin olvasói. Az Annual World's Best Awards független felmérés résztvevői a rendelkezésre álló típusválaszték, az autók elérhetősége, a kölcsönzési pontok, a szolgáltatás minősége és értéke alapján szavazták meg az első helyet a Sixtnek. A vállalat a tavalyi felmérésen is negyedikként végzett.

Érdekes, hogy a Sixt - bár a világ több mint 90 országában 4000 irodával várja az utazókat - Észak-Amerikában nincs jelen. Ennek ellenére a díj tanulsága szerint az amerikai magazin olvasói külföldi utazásaik során szívesen választják a vállalatot, és rendkívül elégedettek az autókölcsönző szolgáltatásaival.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 24. 08:05