Teljes pályazár az M3-as autópályán

2009. július 17. 11:32

Éjszaka végzik azokat a munkálatokat, amelyek miatt július 20-án és 21-én le kell zárni az M3 as autópályát a gödöllői csomópont térségében. A beavatkozás a nappali forgalmat nem érinti.

Az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának térségében tavasz óta tartanak az M31-es autópálya építési munkálatai. A jelenlegi csomópont teljesen átépül, így minden ága - az új igényeknek megfelelően - más nyomvonalra kerül, illetve a csomópontban új pálya feletti hidak is épülnek.

A hídgerendák beemelési munkái során - a művelet helyigénye miatt - az M3-as autópályát Gödöllőnél mindkét irányban teljesen le kell zárni. Erre az előzetes tervek szerint július 20-án és 21-én az éjszakai órákban, este 22 és reggel 5 óra között kerül majd sor.

A lezárás idején a Nyíregyháza felé tartó járműveknek a Gödöllői csomópontnál kell elhagyniuk a pályát, amelyre a mérnökségi telepnél visszafordulva tudnak újra ráhajtani. Budapest felé haladóknak a 39. jelű Bagi csomópontnál kell lehajtaniuk, majd a 3. sz. főúton keresztül tudják elérni a Gödöllői csomópontot, ahol újra visszatérhetnek a pályára.

Mindkét terelőutat sárga színű táblák jelzik majd az arra közlekedőknek. A Gödöllői és a Bagi csomópontnál rendőri irányítás is segíti az úthasználókat. A Gödöllő és Budapest közötti kapcsolat ez időszakban is folyamatosan biztosított lesz.

A későbbi forgalmi rend változásokról folyamatosan tájékoztatjuk az utazókat (Forrás: ÁAK).

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 23. csütörtök
Tekla
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?