24 °C Budapest

Sokk a Tesco-kúton: nem azt tankolsz, amiért fizetsz!

Pénzcentrum
2006. november 23. 05:30

Nem ok nélkül érezheti becsapottnak magát az a néhány autós, aki két héttel ezelőtt a Tesco benzinkúton tankolt, és másnap azt tapasztalta, hogy nem indul be a kocsija. A brit kereskedelmi óriás ugyanis csak két hét és megszámlálhatatlan panaszlevél után volt hajlandó elismerni, hogy mindez az ő hibájából történt.

A problémát az okozta, hogy az angliai benzinkút dolgozói az ólmozatlan benzint tartalmazó tartályba dízelt "tankoltak", és ezt a keveréket árusították. A pórul járt tulajdonosok miután a szervizben közölték velük a leállás valódi okát, többször is megkeresték a Tescót problémájukkal, ám mindannyiszor süket fülekre találtak.

Az egyik szerencsétlenül járt Mercedes-tulajdonos szerint a Tesco időtlen idők óta "átveri" az ügyfeleket, így hát egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy a mostani beismerés is két hetébe kerül az üzletláncnak. Többek között azt is nehezményezte, hogy a kiskereskedő csupán a keletkezett kárt hajlandó megtéríteni, és egyáltalán nem próbál enyhíteni az általa okozott károkon például egy vásárlási utalvánnyal.

A Tesco a Midweek többszöri megkeresésére sem volt hajlandó az esetet kommentálni, így a továbbiakban is homály fedi a kellemetlenség forrását, és a kivédésére remélhetőleg megtett lépéseket.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?