30 °C Budapest

Sokk a Tesco-kúton: nem azt tankolsz, amiért fizetsz!

Pénzcentrum
2006. november 23. 05:30

Nem ok nélkül érezheti becsapottnak magát az a néhány autós, aki két héttel ezelőtt a Tesco benzinkúton tankolt, és másnap azt tapasztalta, hogy nem indul be a kocsija. A brit kereskedelmi óriás ugyanis csak két hét és megszámlálhatatlan panaszlevél után volt hajlandó elismerni, hogy mindez az ő hibájából történt.

A problémát az okozta, hogy az angliai benzinkút dolgozói az ólmozatlan benzint tartalmazó tartályba dízelt "tankoltak", és ezt a keveréket árusították. A pórul járt tulajdonosok miután a szervizben közölték velük a leállás valódi okát, többször is megkeresték a Tescót problémájukkal, ám mindannyiszor süket fülekre találtak.

Az egyik szerencsétlenül járt Mercedes-tulajdonos szerint a Tesco időtlen idők óta "átveri" az ügyfeleket, így hát egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy a mostani beismerés is két hetébe kerül az üzletláncnak. Többek között azt is nehezményezte, hogy a kiskereskedő csupán a keletkezett kárt hajlandó megtéríteni, és egyáltalán nem próbál enyhíteni az általa okozott károkon például egy vásárlási utalvánnyal.

A Tesco a Midweek többszöri megkeresésére sem volt hajlandó az esetet kommentálni, így a továbbiakban is homály fedi a kellemetlenség forrását, és a kivédésére remélhetőleg megtett lépéseket.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem