Wiesbaden, Germany - March 10, 2011: Red iluminated sign of Telekom Shop in the center of Wiesbaden, Germany. Deutsche Telekom AG (abbreviated DTAG, English: German Telecom) is a telecommunications company headquartered in Bonn, Germany. It is the largest telecommunications company in Europe. Deutsche Telekom was formed in 1996 as the former state-owned monopoly Deutsche Bundespost was privatized.

Komoly áremelést jelentett be a Telekom: minden ügyfelet érint, ennyivel kell többet fizetni

2023. január 17. 10:32

Nem sokkal a Vodafone és a Digi után most a Magyar Telekom is bejelentette, hogy az idei évtől megemelkednek a szolgáltatásaik díjai. A Telekomnál március 1-gyel emelkednek az árak.

Az inflációs ráta emelkedése miatt a Magyar Telekom március 1-ei hatállyal egy 14,5 százalékos éves inflációkövető díjkorrekciót fog végrehajtani az ügyfélszerződések tekintetében. Ennek a lépésnek következtében, a Társaság havi bevételei várhatóan nagyágrendileg 3 milliárd forinttal növekednek, amely elősegíti, hogy a jelentkező költségoldali inflációt részben a Társaság ellensúlyozni tudja.

A díjkorrekció előreláthatóan a Magyar Telekom 2023. évi bevételi kitekintésére kedvező hatással lesz. A Társaság várhatóan a 2023. február 22-én, a 2022. évi eredmények közzétételekor fog tájékoztatást adni a bevételekre, EBITDA AL-re és szabad cashflow-ra vonatkozó célkitűzéseinek frissített értékéről.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. január 28. 19:18