golden bright sparkler four leaf clover luck symbol  isolated on dark black background. silvester new year birthday and celebration design pattern lotto lottery scandinavian lucky firework

51 milliót szakított egy szerencsés magyar a Tippmixen: ezzel a tippel érte el a giganyereményt

2024. április 16. 15:31

Egészen pazar nyereményt ért el múlt hétvégén egy Tippmix-játékos, aki 12 fogadási esemény kapcsán állt elő hibátlan megérzésekkel. Tippsorát kombinációban és összesen tízszer kötésben is játékba küldte, össznyereménye így meghaladta az 51 millió forintot.

A Tippmixen többmilliós nyereményt elérő fogadók sorából is kiemelkedett az a játékos, aki a múlt héten tíz labdarúgó- és két kézilabdamérkőzés kapcsán érzett rá az eredményekre és tette meg tétjeit. A tucatnyi tippet összesen 132 ezer forintos tét mellett 10/12-es kombinációban, illetve egyenként 2 800 forintos téttel, tíz alkalommal 12-es kötésben is megjátszotta. Miután minden tipp nyertessé vált, fogadónk kombinációjával 31,7 millió forintos, tíz darab 12-es kötésével pedig 19,4 millió forintos, azaz összességében 51,1 millió forintos nyereményt ért el.

A nyertes tippsorban a Magyarországon csak a Tippmixen és a Tippmixprón fogadható NB I-es és NB II-es labdarúgó-mérkőzések is helyet kaptak, de a szelvényen szerepelt a Barcelona hétvégi bajnoki találkozója, valamint két női kézilabda olimpiai selejtező is.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság az elmúlt évek során folyamatosan bővítette fogadási kínálatát, és a közelgő labdarúgó Eb, valamint az olimpia kapcsán is számos lehetőséget kínál majd a Tippmix- és Tippmixpro-játékosoknak. A Szerencsejáték Zrt. mindenkor figyelembe veszi a felhasználók érdeklődési körét és preferenciáit, ezáltal egy olyan fogadási portfóliót igyekszik kialakítani, amellyel a lehető legtöbb tippmixelő találhatja meg számításait.      

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm