Christmas eve. Alone woman watching tv and eating popcorn. Home cinema. Cropped, close up

Itt vannak az HBO Max karácsonyi premierjei: ezeket a filmeket várjuk novemberben és decemberben

2022. november 18. 15:02

Megjelent, milyen filmeket kínál idén az HBO Max Magyarországon a karácsonyi időszakban. Novemberben és decemberben összesen 10 ünnepi témájú film kerül bemutatásra a streaming platformon.

Az idén karácsonykor sem maradhatnak el az ünnepi témájú filmek, az HBO Max összesen tíz új produkciót mutat be novemberben és decemberben:

Egy új karácsonyi történet

A Karácsonyi történet című klasszikus karácsonyi kedvenc folytatásában Ralphie immár felnőtt, és apaként kell megküzdenie mindazzal, amivel az ünnep jár. A főszerepben ismét Peter Billingsley látható, akinek köszönhetően a gyerekek minden korábbinál jobban várják a karácsonyt.

Mikulás tábor

A szívmelengető és provokatív dokumentumfilm bemutatja a New England-i Mikulás Tábort, és arra irányuló erőfeszítéseiket, hogy még sokszínűbbé tegyék a történelem egyik legkedveltebb alakját, a Mikulást.

Egy karácsonyi rejtély

Száz évvel ezelőtt az oregoni Pleasant Bay-ben egy kisfiú megtalálta a Mikulás szánjának varázslatos csengettyűit, és ez elhozta a jólétet és a békét a kisvárosba. Most, néhány nappal karácsony előtt, nyoma veszett a csengettyűknek, és egy csapat rettenthetetlen gyereknek kell az ügy végére járnia, megtalálni a csengettyűket, és helyreállítani a karácsonyi hangulatot a városkában. Premier: november 24.

Karácsonyi fesztivál

Egy házaspár, akik valójában szétmentek, a város karácsonyi fesztiválja és saját vállalkozásuk érdekében a tévében úgy tesznek, mintha boldogan élnének együtt. Ám amikor a szerelem ismét fellobbanhatna köztük, új lehetőségek bonyolítják a helyzetet. Premier: november 24.

Ünnepi dallamok

Gail énekes-dalszerző, aki útnak indul, hogy versenybe szállhasson élete nagy lehetőségéért, ám csak az oklahomai Harmony Springsig jut, ahol füstbe megy a kisbusza, az összes pénze és minden reménye is. Csak két hete van rá, hogy eljusson az álomfellépésére az iHeartRadio szentesti műsorába, de a helyi mindenesnek, Jeremynek a tanácsára a szárnyai alá vesz egy csapat rendetlen gyerkőcöt, akik a helyi előadáson szeretnének fellépni szenteste. Gail és Jeremy közel kerülnek egymáshoz, de ha a lány szeretné megvalósítani az álmát, valószínűleg ott kell hagynia a fiút és a várost, ami időközben belopta magát a szívébe. Premier: november 24.

Pat the Dog: Santa Pat

Kicsiny mérete és bohókássága ellenére Pat hősiesen a barátai megmentésére siet, és útközben minden akadályt legyőz. A gyerekfilm november 27-től elérhető.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Egy hollywoodi karácsony

Jessica hollywoodi rendező, aki a karácsonyi filmjeiről híres. Amikor felbukkan a színen Christopher, a tévécsatorna vezetője, és azzal fenyegetőzik, hogy leállítja a forgatást, Jessica élete változik hirtelen karácsonyi filmmé. Premier: december 1.

Dickens-i ünnep

Cassie tett egy próbát rendezőként a New York-i független színházakban, aztán hazaköltözött szülővárosába, Dickensbe. Most a Karácsonyi ének helyi előadását rendezi, amelyet a város viktoriánus ünnepségei 100. évfordulójának alkalmából állítanak színpadra. Ám a főszereplőnek elmegy a hangja, ezért Cassie-nek új színészt kell találnia a szerepre, különben lőttek az előadásnak. A polgármesternek az az ötlete támad, hogy Cassie próbálja meg rábeszélni Jake-et, a dickensi születésű akciósztárt, hogy ugorjon be a darabba. Cassie nem lelkes, mert Jake-kel közös múltjuk van még iskoláskorukból, de azért felhívja. Meglepetésére Jake hazautazik, hogy eljátssza a szerepet. Jake és Cassie összeakasztják a bajszukat az előadás kapcsán, és régi érzéseik ismét felszínre kerülnek. Premier: december 23.

Karácsony a farmon

Clementine Jones ausztrál író, akinek a queenslandi farméletről szóló önéletrajzi könyvére lecsap a London & London nevű menő kiadó. Ám az igazság az, hogy „Clementine” valójában Emmy Jones, egy New York-i nő, aki halott anyja naplói alapján írta a könyvet. Amikor a kiadó bejelenti, hogy a szerződés aláírása előtt Ausztráliába utaznak, hogy ízelítőt kapjanak az igazi Clementine-ból, Emmy kénytelen odaszáguldani a régi családi farmra unokatestvérének, Davidnek és David férjének, Milesnak a társaságában, hogy fenntartsák a látszatot. Egy kis gond van csak: a kiadó vezetője, Ellison London jóképű felnőtt fiával, Jackkel együtt érkezik – és ha ő emlékszik arra a New York-i estére, amikor találkozott Emmyvel, akkor lőttek az átverésnek. Premier: december 23.

Karácsonyi keringő

Miután Avery mesébe illő karácsonyi esküvője kútba esik, egy tánctanár segít neki abban, hogy szembenézzen a félelmeivel, és valóra váltsa az álmát, hogy megtanul táncolni. Premier: december 23.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem