-1 °C Budapest
Four-leaf clover and blue sky lucky

Elmaradt a pénzosztás: ezen a hétvégén nincs szerencséjük a magyaroknak

2022. október 15. 08:40

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2022/41. hetének pénteki nyerőszámait. Mivel tegnap sem született telitalálat, így a jövő héten 29,9 millárd forint lesz a várható főnyeremény. A legmagasabb nyerőosztályban bruttó 523 155,70 eurót vihetett haza négy játékos az 5+1 találatért. A magyaroknak ezen a héten nem volt szerencséje, a legmagasabb magyar nyeremény az V. nyerőosztályban, 4+1 találatért jár 19 játékosnak, mely mindössze nettó 102 250 forint.

Az Eurojackpot egy nemzetközi játék, ami 2012 márciusában indult és jelenleg 18 országban játszható saját számokkal és gépi formában, véletlen számokkal. Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 12 számból 2-t kell megjelölni. Nyerni akkor lehet, ha az „A” és „B” mezőben elért találatok száma legalább 3. Kombinációs játékban legalább 5 számot kell megjelölni az A mezőben és legalább 2-t a B-ben; összesen legalább 8, legfeljebb 13 szám jelölhető meg.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 41. játékhét pénteki sorsolásán:

3; 5; 8; 10; 44; 7, 12.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályokban (5+2, 5+1) ezen a héten Magyarországon nem született telitalálat, viszont külföldön négy szerencsés játékos eltalált 5+1 számot helyesen. Az ő nyereményük bruttó 523 155,70 euró.

A jövő heti (42. játékhét) várható főnyeremény így már bruttó 70 millió euró, azaz 29,9 milliárd milliárd forint lesz az Eurojackpoton.

Márciusban megújult az Eurojackpot

Az idén 10 éves Eurojackpot nagy változáson ment keresztül 2022-ben. A március 18-i sorsolást követően a halmozódás esetén megnyerhető maximális főnyeremény mintegy bruttó 32 milliárd forintról több mint bruttó 43 milliárd forintra emelkedett, amely euróban kerül kifizetésre a játékosok részére. A módosítás érinti a játékszabályokat is, hiszen míg az úgynevezett „A” mezőn továbbra is 5 számot kell eltalálni 1 és 50 között, addig a „B” mezőn az eddigi 1 és 10 helyett, 1 és 12 között kell helyesen megtippelni két nyerőszámot.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

További változás, hogy a március 25-i sorsolást követően a szokásos pénteki számhúzás mellett kedden is sorsolnak az Eurojackpoton, így a heti nyerési lehetőségek száma megduplázódik. Az első keddi sorsolást 2022. március 29-én tartották. Az Eurojackpot új játékmechanizmusának köszönhetően változik a telitalálat megnyerésének esélye is, így a korábbi 1:95 millióhoz arány, 1:140 millióra módosul. (Tehát csökkent az esély a főnyereményre.)

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 28. szombat
Károly, Karola
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?