Microphone. Microphone on stage. Microphone close-up. A pub. Bar. A restaurant. Classical music. Music

Nagyot kaszált a járvány után Fluor Tomi: ennyit hozott tavaly a zenész cége

2022. május 25. 16:03

Bár még messze a járvány előtti szint, de jócskán megnövelte bevételeit 2020-hoz képest Fluor Tomi cége. A friss üzleti beszámoló szerint az Elnöki ügy Kft. kicsivel több mint 23 millió forint bevételt termelt tavaly - a  dokumentumok alapján a zenész osztalékot nem vett ki.

Ugyan még nem hozta a járvány előtti szintet, de jócskán megnövelte bevételeit a tavalyi évben Fluor Tomi cége: az egy főt (véghetően őt) foglalkoztató Elnöki ügy Kft. 2021-ben ugyanis kicsivel több mint 23 millió forint bevételt termelt a friss üzleti beszámoló szerint.

A vállalat 2019-ben 36 milliós bevételt hozott, egy évre rá viszont mindössze 7,9 millió forintot termelt a járvány miatti lezárások és elmaradó bulik következtében. A friss beszmoló szerint Fluor cége 2021-ben 15,5 millió forint adózott eredményt termelt. A csatolt dokumentum alapján Fluor Tomi tavaly nem vett ki osztalékot a cégből.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem