Mid section view of a woman holding cleaning equipment

Színt vallott Bajor Lili: ebből élt a pandémia alatt a legendás színész lánya

2022. február 22. 19:01

Bajor Lili a Meglepetés Magazinnak vallott arról, hogyan tartotta fenn magát a lezárások alatt. A bulvárlapnak a színésznő arról vallott, sosem akart édesapja árnyékában élni. 

Bajor Lili sosem akart az édesapja, a hét éve elhunyt Bajor Imre neve mögé bújni: ezt bizonyítja, hogy két és fél éve, amióta elvégezte az egyetemet, sok olyan kezdeményezésben vesz részt, amit maga talált ki és a barátaival valósít meg.

Szerencsére nagyon könnyen és gyorsan alkalmazkodom. Amikor bezártak a színházak, így nem volt bevételem, angolt tanitottam, meséket narráltam, takarítottam” – mesélte a Meglepetés magazinnak a 26 éves Lili, hogyan hidalta át a járvány időszakának nehézségeit. A színésznő arról is mesélt, hogy milyen távolabbi terveket szövöget. Célja, hogy az irodalmat, a színjátszást minél szélesebb körben népszerűsítse: „Le akarom tenni a doktorit, és gyerekeket szeretnék tanítani” – mondta határozottan.

Együtt dolgozik a Steril Gárda nevű projektben több barátjával, már el is készíttették az első anyagukat, amelyben a Karamazov testvérek című regény egy részletét dolgozták fel. A szabadúszó színésznő emellett édesapja régi barátjával, Gálvölgyi Jánossal is együtt játszik a nagysikerű Végszó című darabban.

Az öntörvényűnek tartott Lili magánéletét nem szeretné a nyilvánosság előtt élni. Annyi tudható, hogy közel tíz éve él boldog kapcsolatban filmes barátjával, de a házasságot egyikük sem sürgeti. Mint mondja, „a párommal és közös kutyánkkal mi most így vagyunk egy család”.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 15. héten

Kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait, ahol a főnyeremény ezen a héten pontosan 1,280 milliárd forint volt. Lássuk, lesz-e olyan szerencsés, aki elviszi ezt az összeget!

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem