Mid section view of a woman holding cleaning equipment

Színt vallott Bajor Lili: ebből élt a pandémia alatt a legendás színész lánya

2022. február 22. 19:01

Bajor Lili a Meglepetés Magazinnak vallott arról, hogyan tartotta fenn magát a lezárások alatt. A bulvárlapnak a színésznő arról vallott, sosem akart édesapja árnyékában élni. 

Bajor Lili sosem akart az édesapja, a hét éve elhunyt Bajor Imre neve mögé bújni: ezt bizonyítja, hogy két és fél éve, amióta elvégezte az egyetemet, sok olyan kezdeményezésben vesz részt, amit maga talált ki és a barátaival valósít meg.

Szerencsére nagyon könnyen és gyorsan alkalmazkodom. Amikor bezártak a színházak, így nem volt bevételem, angolt tanitottam, meséket narráltam, takarítottam” – mesélte a Meglepetés magazinnak a 26 éves Lili, hogyan hidalta át a járvány időszakának nehézségeit. A színésznő arról is mesélt, hogy milyen távolabbi terveket szövöget. Célja, hogy az irodalmat, a színjátszást minél szélesebb körben népszerűsítse: „Le akarom tenni a doktorit, és gyerekeket szeretnék tanítani” – mondta határozottan.

Együtt dolgozik a Steril Gárda nevű projektben több barátjával, már el is készíttették az első anyagukat, amelyben a Karamazov testvérek című regény egy részletét dolgozták fel. A szabadúszó színésznő emellett édesapja régi barátjával, Gálvölgyi Jánossal is együtt játszik a nagysikerű Végszó című darabban.

Az öntörvényűnek tartott Lili magánéletét nem szeretné a nyilvánosság előtt élni. Annyi tudható, hogy közel tíz éve él boldog kapcsolatban filmes barátjával, de a házasságot egyikük sem sürgeti. Mint mondja, „a párommal és közös kutyánkkal mi most így vagyunk egy család”.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?