14 °C Budapest
Odacsap az RTL: csúnya pert kaphat a nyakába a szivárogtató Baukó Éva

Odacsap az RTL: csúnya pert kaphat a nyakába a szivárogtató Baukó Éva

2021. november 30. 13:44

Az utóbbi időben több előre legyártott RTL-es műsor végkifejletét is jó előre elárulta Baukó Éva. Az egykori villalakó legutóbb a Nyerő Páros és a Konyhafőnök VIP még le nem vetített eseményeit posztolta ki. A csatorna mindeddig nem tett nyilvánosan semmit az ügyben, most viszont közölték, hogy készek megtenni a szükséges jogi lépéseket a szivárogtatók ellen.

Megelégelhette az RTL Klub, hogy Baukó Éva minden előre legyártott, éppen futó műsor végét közhírré tette - tönkre téve ezzel a nézők szórakozását. Az egykori Való Világ szereplő először a Survivor végét árulta el a követőinek, majd pedig a Nyerő Páros és a Konyhafőnök VIP végkifejletét is kiposztolta. Sokan már azzal is megvádolták, hogy a konkurens TV2 beépített embere, erre reagálva a másik nagy kereskedelmi csatorna egyik műsorába is belerúgott.

A csatorna mindeddig nyilváosan semmit nem tett az ügyben, ám a Blikk most kiszúrta, hogy az RTL Klub egy hozzászólásban elárulta: készek jogi lépéseket tenni a szivárogtatók ellen.

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen

- írta a csatorna.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm