3 °C Budapest
Odacsap az RTL: csúnya pert kaphat a nyakába a szivárogtató Baukó Éva

Odacsap az RTL: csúnya pert kaphat a nyakába a szivárogtató Baukó Éva

2021. november 30. 13:44

Az utóbbi időben több előre legyártott RTL-es műsor végkifejletét is jó előre elárulta Baukó Éva. Az egykori villalakó legutóbb a Nyerő Páros és a Konyhafőnök VIP még le nem vetített eseményeit posztolta ki. A csatorna mindeddig nem tett nyilvánosan semmit az ügyben, most viszont közölték, hogy készek megtenni a szükséges jogi lépéseket a szivárogtatók ellen.

Megelégelhette az RTL Klub, hogy Baukó Éva minden előre legyártott, éppen futó műsor végét közhírré tette - tönkre téve ezzel a nézők szórakozását. Az egykori Való Világ szereplő először a Survivor végét árulta el a követőinek, majd pedig a Nyerő Páros és a Konyhafőnök VIP végkifejletét is kiposztolta. Sokan már azzal is megvádolták, hogy a konkurens TV2 beépített embere, erre reagálva a másik nagy kereskedelmi csatorna egyik műsorába is belerúgott.

A csatorna mindeddig nyilváosan semmit nem tett az ügyben, ám a Blikk most kiszúrta, hogy az RTL Klub egy hozzászólásban elárulta: készek jogi lépéseket tenni a szivárogtatók ellen.

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen

- írta a csatorna.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 4. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/4. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így az 5. héten 360 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?