18 °C Budapest
Close-Up Of Sports Betting Ticket, Euro Bills And Pen cimlapi

Volt telitalálat az Eurojackpot 44. heti sorsolásán: íme a milliárdokat érő nyerőszámok

2021. november 6. 09:02

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2021/44. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten külfödről ketten is telitalálatos szelvényt töltöttek, így nyereményük fejenként bruttó 5 millió 75 ezer 566 euro volt. Forintosítva ez több mint 1 milliárd 814 millió forint.

A következő sorsoláson bruttó 10 millió euróért, azaz 3,5 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi szerencsevadászok.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 44. játékhéten emelkedő számsorrendben a következők:

6, 13, 25, 3, 49; 2, 7.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezen a héten két telitalálat született. Így a jövő heti várható főnyeremény bruttó 10 millió euró, azaz 3,5 milliárd forint az Eurojackpoton.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A legmagasabb magyar nyeremény az Eurojackpot 44. heti sorsolásán nettó 1 millió 32 ezer 45 forint volt, a 4+2 találatért járó összegnek 1 magyar játékos örülhet. Az alacsonyabb nyerőosztályokban összesen pedig több mint 20 ezer magyarnak volt szerencséje.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Eurojackpot nyerőszámai a 24. héten

Június 18-án este kihúzták az Eurojackpot 2021/24. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten senki sem ütötte meg a főnyereményt, így az tovább halmozódik.

A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?