Az idei évben elkezdi partner franchise hálózatának kiépítését a Pizza Hut Magyarországon: az alkalmi gyorsétteremlánc több új éttermet nyitna országszerte.

Idén a Salt és az Essência is feliratkozott a Michelin-csillagos budapesti éttermek közé. A Pénzcentrum most megnézte, mennyibe kerül egy menü a két friss díjazott helyen.
Két magyar étterem kapott idén új Michelin-csillagot, és egy étterem veszítette el az eddigi elismerését. Az újdonsült díjazottak egyike az Essência, a portugál Tiago Sabarigo és felesége, Éva Sabarigo étterme. Tiago korábban olyan helyeken dolgozott, mint a lisszaboni Ritz Four Seasons Lisbon, a londoni Petrus by Gordon Ramsay, a Texture Restaurant & Champagne Bar és a budapesti Costes Downtown.
Kínálatukban a portugál és magyar gyermekkor emlékeit idéző ízek a fine dining megoldásaival kerülnek a tányérra.
Ebben az étteremben egy hatfogásos vacsoramenü 26 900 forintba kerül, ha alkoholmentes párosítást is kérünk hozzá, akkor 34 200 forintot kell fizetni, ha pedig az ételekhez illő borokat szeretnénk inni, akkor a menü ára 41 900 forint.
Ebédre választhatunk kétfogásos menüt 4000 forintért, három fogást pedig 5500-ért kóstolhatunk meg. De egyes különlegességekért felárat kell fizetni, például a polipsaláta plusz 2500 forint, a tőkehal „à Bras” módra pedig 3100 forintba kerül még pluszban.
A másik frissen díjazott étterem a Salt, amely a Dining Guide Top 12 étterme közé is bekerült. Tóth Szilárd séffel az élen idén fenntarthatósági díjat is nyertek a koncepcióval.
A Saltban a 15 fogásos kóstolómenü 29 000 forintba kerül, vegeráriánus és vegán verzióban is kérhető.
A menü többféle italpárosítással is kérhető: az alkoholmentes verzió plusz 10 ezer forintba kerül, a magyar borpárosítás 17 ezer forint, a nemzetközi borválogatás pedig plusz 21 ezerbe kerül.
Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.
Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.
Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!
A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.
-
Visszatér a korábbi slágertermék: újra elérhető tőke- és hozamvédett befektetési alap a piacon
Fenntartható élelmiszergazdaság és energetika felpörgése akár 20 százalék hozamot is adhat 5 év alatt az OTP-nél.
-
Újra eljött a bankbetétek ideje?
Már 10 százalék feletti lekötött betét is van a piacon – a MagNet értékelte a helyzetet.
-
5+1 hasznos tanács a pénzügyileg tudatos vállalkozáshoz (x)
Elvárás, hogy a vállalkozó értsen a stratégiához, joghoz, személyügyhöz, értékesítéshez és a pénzteremtéshez. Utóbbihoz már létezik e-learning segítség is.
- Nyomoznak a budapesti Eötvös gimnázium vesztegetésgyanús ügyében
- 15 éves kislány halála miatt tüntettek a kórház előtt
- Schubert remekműveit tűzte műsorra a Concerto Budapest
- Esztergályos Cecília 80: három díjra vágyom még
- Romániában vége a vörös csillagos nosztalgiának
- Újabb egészségügyi szakszervezet kezdeményezett sztrájktárgyalást
Digital Transformation 2023
Sustainable Tech 2023
Biztosítás 2023


