Slágertermékek tűnnek el a boltok polcairól: kőkemény szabály lépett életbe, rengeteg vásárló bánhatja
Indonézia új kereskedelmi szabályozása bár a nagyvállalatokat helyi terjeszkedésre ösztönzi, eközben áldatlan állapotokat is előidéz.
Indonézia új kereskedelmi szabályozása bár a nagyvállalatokat helyi terjeszkedésre ösztönzi, eközben áldatlan állapotokat is előidéz.
Az utolsó vacsorára január 7-én kerül sor.
Európa egyik legvonzóbb úti célja Varsó, maga mögé utasítva Athént, Londont, Bécset, és igen, Veszprémet is.
Melyik téligumi a legjobb választás 2023-ban? A német autóklub 32 abroncsot tesztelt, mutatjuk az eredményeket!
Csirke, napi ajánlat, sósmogyoró: mind-mind felejtős. Még a legjobb éttermekben is kockázatos ezeket rendelni az étlepról
Megjelent a Michelin Guide Magyarország 2023: egyedül a pécsi Morzsa a Bib Gourmand minősítés új felfedezettje.
Igen magas pozíció betöltésére keres munkatársat a sztárséf. Igaz, most nem tévéműsorra kell gondolni.
A magyar valóság azt mutatja, hogy a férfiak egyetlen cipőt hordanak egészen addig, amíg az fennmarad a lábukon, míg a nők esetében valamivel jobb a helyzet.
Május 22-én rendezik az Audi – Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát.
Bezárta kapuit a Pasztell étterem. A Bazilika melletti éttermet a Michelin Guide is ajánlotta.
Lassan tényleg megfizethetetlen lesz egy éttermi ebéd vagy vacsora: mi a helyzet a fine dining éttermek esetében?
Kettős válság elé nézünk: az éttermek költségei az egekbe nőnek, ezzel párhuzamosan a vendégek vásárlóereje is csökken. Az emberek az elsők között mondanak le az étterembe járás „luxusáról”.
Idén is díjazták a magyar éttermeket, a Salt és az Essência mellett feliratkozott a Michelin-csillagosok listájára még a Rumour, a Babel, a Borkonyha Winekitchen és a Costes is.
A Michelin most először nem csak a budapesti éttermeket mérte fel, hanem az egész országban kutatta a csúcsgasztronómia képviselőit.
Elkészült az ADAC 2022-es nagy téligumi-tesztje, amelyben ezúttal 33 terméket próbáltak ki. Mutatjuk az eredményeket: tényleg a márkás a legjobb?
A vendéglátósok mindent megtesznek, hogy életben maradjon az étterem, ne kelljen elküldeni a dolgozókat. De közben nem lehet egy egyszerű étel árát tízezrekre emelni.
Rengeteg nehézséggel kell szembenéznie a magyar vendéglátóiparnak, hiszen a turisták elmaradása mellett hatalmas a munkaerőhiány a szektorban.
Idén a Salt és az Essência is feliratkozott a Michelin-csillagos budapesti éttermek közé.
A pandémia megrogyasztotta a „vendéglátás csúcsát” is. Hogy áll most a szektor, mik a kilátások a közeli és távolabbi jövőben. Erről beszélt a Pénzcentrumnak a szakma három neves szereplője.
23 ország 39 városában jártak a Michelin Guide ellenőrei.