Kiszállt a mókuskerékből: nógrádi faluban készíti remek sajtjait a világbajnok séf
40 éves korára fizikailag és mentálisan is elfárad, aki szívvel-lélekkel csinálja.
40 éves korára fizikailag és mentálisan is elfárad, aki szívvel-lélekkel csinálja.
Ma este lett volna a Nagy Nap.
Az élelmiszerek ára éves összevetésben 7,9 százalékkal nőtt.
Művészet kijönni a "kajapénzből".
Lakatos Márk próbálta menteni a helyzetet.
Nagyon pörög a vendéglátóipar Magyarországon, vidéken ls Budapesten egyaránt nagy a forgalom. A szektorban dolgozók folyamatos növekedésről számolnak be, és a bérek is meglehetősen magasak. A nemek közti bérküloönbségek viszont továbbra is nagyok.
Óriási a munkaerőhiány, nehéz helyzetben vannak az éttermek: nehezen találnak felszolgálót, pultost vagy szakácsot. Nem véletlen, hogy van olyan vendéglő, ahol nem elvárás az sem, hogy a leendő munkavállalónak legyen tapasztalata. Igaz, a kezdők nem is keresnek annyit, mint a tapasztalt munkaerő. Találtunk olyan hirdetést, ahol a szakács-konyhafőnöknek havonta 600 ezer forintot fizetnek.
Nincs változás az első helyen.
A sztárséf a magyar konyhák helyzetét is értékelte exkluzív interjúnkban.