Hallottál már a "6-tól 1-ig" módszerről? Az élelmiszerboltok ellensége: őrült sokat spórolhatsz vele
A séf korábban sokat költött élelmiszerekre, de ez a módszer jelentős változást hozott az életében.
A séf korábban sokat költött élelmiszerekre, de ez a módszer jelentős változást hozott az életében.
A séf néhány éve varratta magára akkori feleségét, de most azt mondta, a jövőben átgondoltabb lesz.
Elmondta azt is, miért csak a műsor után vállalták fel kapcsolatukat új párjával.
Pillanatokig nem is látott semmit a sztárséf, és hálás edzőinek, hogy megmentették egy irtózatos veréstől.
Sok volt a teendő, nem jutott rá idő, bár már szinte mindenről megegyeztek. Az énekesnő és a sztárszakács is új életet kezdett már, ám a gyermeküket továbbra is közösen nevelik.
A Sauska Tokaj november 16-tól látogatható a rátkai Padihegyen, megnyílik a BÁR, executive séf, Bicsár Attila izgalmas szezonális menüjével.
Kurta Zsuzsa, A Konyhafőnök 10. évadának győztese elárulta, mik a tervei a 10 milliós nyereménnyel.
Nem akárkivel indul az új budapesti szálloda egyik étterme: a neves séf, Krausz Gábor lesz az egyik vezetője.
Egy válásnál sokszor az dönt, hogyan papírozták le a dolgokat a házasság alatt. Ez nem mindig sikerül hibátlanul.
Mindegy, merre indulunk az országban, díjnyertes vendéglátóhelyekben biztosan nem lesz hiány.
A Pénzcentrum utánajárt, mennyibe kerül a menü az ország legnívósabb éttermeiben.
A felület ingyenes próbaidőszakkal indít: a május 15-ig regisztrált felhasználók az első hónapban térítésmentesen érik el a platformot.
A karácsony elengedhetetlen része az ünnepi ebéd és vacsora, ami lehet egészséges is némi kreativitással.
Idén is díjazták a magyar éttermeket, a Salt és az Essência mellett feliratkozott a Michelin-csillagosok listájára még a Rumour, a Babel, a Borkonyha Winekitchen és a Costes is.
Rengeteg szolgáltatás várja a turistákat: egymást érik az éttermek, vendéglők, fagyizók - de nagyon nem mindegy, hol eszünk, hol iszunk.
Még mindig nagyon népszerű reggeli a rántotta, és a receptek száma is szinte végtelen. Mivel azonban egyre drágul ennek is az elkészítése, nem mindegy, hogyan fogunk hozzá.
Az Év Vidéki Étterme díjat a tatai Platán Gourmet érdemelte ki, de az Őrségben, a Balaton parton, Turán, Encsen, Somlóvásárhelyen is vár minket TOP10-es listán szereplő étterem.
2022-ben az étterembezárások, átalakulások miatt 454 helyre jutottak el a tesztelők.
Hazánk talán legismertebb sztárséfje, Rácz Jenő csuklóján nem akármilyen órákat szúrhattak ki a szemfüles rajongók: van amelyik 60 millió forintjába is kerülhetett a sztárséfnek.
"Semmi megvetendő dolog nincsen abban, hogy egy 2-3 napos ételt megeszünk. Sokat pazarlunk, sokat kidobunk. Ráununk, nem vagyunk hajlandók átalakítani."