17 °C Budapest
Mégsem zár be Budapest egyik legkedveltebb mozija: új menedzsment veszi át, komoly felújítás lesz

Mégsem zár be Budapest egyik legkedveltebb mozija: új menedzsment veszi át, komoly felújítás lesz

2021. augusztus 20. 20:02

Az elmúlt napokban megjelent hírekkel ellentétben nem zár be véglegesen, hanem új menedzsmenttel működik a továbbiakban a MOM Park mozija, amely néhány hetes felújítás és átalakítás után kora ősztől kibővített programkínálattal várja a mozirajongókat - közölte a Pannonia Entertainment Ltd.

A CinemaMOM névvel újrainduló mozit a továbbiakban a Pannonia Movie Kft. üzemelteti. Az ő nevükhöz fűződik a XV. kerületi Pólus Mozi is, amelyet 2017 óta üzemeltetnek, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertaiment filmforgalmazó is.

A hamarosan megújuló mozi a legfrissebb premierfilmek mellett kibővített műsorkínálattal várja majd a közönséget. A tervek között szerepelnek eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok is, valamint olyan speciális mozitartalmak, mint a színpadi produkciók – opera, balett, színházi előadás – moziközvetítései, rockzenei és komolyzenei koncertfilmek.

Az általános- és középiskolai korosztály számára tematikus csoportos vetítésekkel, a legkisebbek számára a családi animációs premierfilmek mellett élő bábszínházi programokkal is készülnek

- tették hozzá. Kitértek arra is, hogy az új menedzsment azt tűzte ki céljául, hogy olyan szórakoztató és kulturális központot alakítsanak ki, amely széles körű és minőségi programkínálatával többféle korosztályú és érdeklődési körű közönség számára kínál izgalmas szabadidős lehetőségeket.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm