Young friends hanging out at big outside music festival

Hivatalos: nagy visszatérésre készül a Sziget, kitűzték a fesztivál pontos dátumát

2021. május 6. 12:12

Miután bejelentették, hogy a Volt Fesztivál és a Balaton Sound is elmarad idén, nagy kérdés volt, vajon a Sziget Fesztivált megrendezik-e 2021-ben. Itt a válasz!

Ahogy arról a Pénzcentrum is beszámolt március közepén, a vírushelyzet miatt továbbra is bizonytalan a fesztiválipar jövője, éppen ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy 2021 nyarán nem lesz VOLT Fesztivál, ahogy Balaton Sound sem. Nagy kérdés volt ekkor még, hogy vajon a járványhelyzet enyhülése után augusztus elején megrendezésre kerül-e a legnagyobb hazai könnyűzenei fesztivál, a Sziget.

Ma délben az alábbi hír került ki a fesztivál hivatalos oldalára:

A Facebook oldalukon pedig így kommentálták a döntést: "Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál. De nem akármilyen visszatérésről beszélünk - új élmények és egy olyanlineupp, ami garantáltan emlékezetessé teszi majd a nyarat!"

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?