12 °C Budapest
Young friends hanging out at big outside music festival

Hivatalos: nagy visszatérésre készül a Sziget, kitűzték a fesztivál pontos dátumát

2021. május 6. 12:12

Miután bejelentették, hogy a Volt Fesztivál és a Balaton Sound is elmarad idén, nagy kérdés volt, vajon a Sziget Fesztivált megrendezik-e 2021-ben. Itt a válasz!

Ahogy arról a Pénzcentrum is beszámolt március közepén, a vírushelyzet miatt továbbra is bizonytalan a fesztiválipar jövője, éppen ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy 2021 nyarán nem lesz VOLT Fesztivál, ahogy Balaton Sound sem. Nagy kérdés volt ekkor még, hogy vajon a járványhelyzet enyhülése után augusztus elején megrendezésre kerül-e a legnagyobb hazai könnyűzenei fesztivál, a Sziget.

Ma délben az alábbi hír került ki a fesztivál hivatalos oldalára:

A Facebook oldalukon pedig így kommentálták a döntést: "Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál. De nem akármilyen visszatérésről beszélünk - új élmények és egy olyanlineupp, ami garantáltan emlékezetessé teszi majd a nyarat!"

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm