3 °C Budapest
Így nyit itthon a legnagyobb mozihálózat: még sokáig várhatunk a filmezésre

Így nyit itthon a legnagyobb mozihálózat: még sokáig várhatunk a filmezésre

2021. május 5. 10:02

A Cinema City marketingigazgatója, Buda Andrea elárulta, hogyan várják majd vissza a vetítésekre a nézőket.

Buda Andrea az ATV-n  mondta el, hogy egyelőre nem nyit a legnagyobb hazai mozihálózat, ennek oka elsősorban a humánerőforrás hiánya.Sok diákmunkást foglalkoztatnak, és több mint ötven százalékuk nem tud visszajönni, ezért új embereket kell felvegyenek, ezen kívül fel kell tölteni a büféket. Gond még, hogy bár a vendéglátó egységek belső terei és a szállodák a  kiskorúaknak védettségi igazolvány nélkül látogathatóak 18 év feletti kísérővel, a mozinál nem mindig van szülői kíséret. 

Noha nyitási időpont még nincs, azt már tudják a Cinema Citynél, hogy tranzakciónként hagynak ki egy-egy ülést, azaz a családok, barátok ülhetnek együtt, és az egyes társaságok között maradnak ki ülőhelyek. A belső térben pedig nem kell majd maszkot viselni.

Az biztos, hogy rengeteg film vár arra, hogy bemutassák: Amerikában a Godzilla Kong ellen című filmmel indítottak, illetve a 25. Bond-film az egyik legjobban várt alkotás, aminek novemberben lesz a premierje. A nyitás környékén emellett több oscaros filmre is lehet számítani.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 47. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/47. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 48. héten 600 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok.

A Hatoslottó nyerőszámai a 46. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/46. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 46. héten 393 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?