35 °C Budapest
Empty Cinema with Empty seats

Jön a nagy mozinyitás Budapesten: jövőhét közepén indulhat a jegyvásárlás a Corvinban, Puskinban, Toldiban

2021. április 23. 18:03

Amint megjelennek a vonatkozó rendeletek, a Budapest Film mozijai (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) ismét elindítják műsorrendi vetítéseiket.

Friss közleményben jelentette be a Budapest Film, hogy mozijai nemsokára nyithatnak. Mint írják,  Magyarország kormánya kilátásba helyezte a kulturális intézmények kinyitását, ha a beoltottak száma eléri a 4 milliót – így hamarosan a filmszínházak is újra fogadhatnak nézőket.

Nagyon várjuk már ezt a pillanatot, s amint megkapjuk a hivatalos tájékoztatást, s amint megjelennek a vonatkozó rendeletek, a Budapest Film mozijai (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) ismét elindítják műsorrendi vetítéseiket

- áll a közleménybyen. "Ha az összes járványügyi szabály tisztázódik, hogy mikortól, milyen korlátozásokkal, feltételekkel vetíthetünk, talán már a jövő hét közepétől lehetséges lesz az online jegyvásárlás, s hétvégétől újra biztosíthatjuk közönségünknek a hagyományos mozizás élményét" - tették hozzá.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Eurojackpot nyerőszámai a 24. héten

Június 18-án este kihúzták az Eurojackpot 2021/24. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten senki sem ütötte meg a főnyereményt, így az tovább halmozódik.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?