2020. szeptember 18. péntek Diána

Kiderült, meddig lehet LTP-t kötni az Ersténél


Most mindenki számára az a nagy kérdés: mennyi időnk van biztosítani a lakástakarék mellé járó állami támogatást? Az OTP válasza után megérkezett az ERSTE Bank menetrendje is.

A rapid módon elfogadott törvénymódosítás után meglepően gyorsan reagáltak a piaci szereplők; az OTP Lakástakarék után most, a Bank360-tól származó információk alapján mutatjuk az ERSTE Lakástakarék menetrendjét is:

  • Az ERSTE Lakástakaréknál a törvénymódosítás közzétételének, azaz a Magyar Közlönyben való megjelenésének napján lehet utoljára állami támogatással megtakarítási szerződést kötni.
  • Az ügyfél a közvetítőnél legkésőbb ezen napon alá kell, hogy írja az LTP ajánlatot.

Amennyiben tehát a Magyar Közlönyben a mai napon megjelenik a törvénymódosítás, úgy már csak ma köthet az ügyfél LTP szerződést állami támogatással az Ersténél. Ráadásul nem elég a határidő előtti aláírás, az ügynököknek a már aláírt ajánlatokat legkésőbb 2018.10.19-ig (e hét péntek), azaz ezen nap végéig be kell jutatniuk az Erste Lakástakarék pénztárhoz.

Siess, ma még megkötheted!

A Bank360 és a Pénzcentrum mindazonáltal felhívja a figyelmet, hogy a törvény elfogadását követően további részletek láthatnak napvilágot az állami támogatással kiegészített lakástakarékpénztári megtakarítással kapcsolatban. Sokáig viszont nem érdemes gondolkozni, ha biztosítani akarjuk az akár 720 000 forintos állami támogatást: a gyors döntésben segíthet a Pénzcentrum lakástakarék kalkulátora.

Korábbi cikkeink a témában:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.