2020. november 25. szerda Katalin

Kiderült, meddig lehet LTP-t kötni az Ersténél


Most mindenki számára az a nagy kérdés: mennyi időnk van biztosítani a lakástakarék mellé járó állami támogatást? Az OTP válasza után megérkezett az ERSTE Bank menetrendje is.

A rapid módon elfogadott törvénymódosítás után meglepően gyorsan reagáltak a piaci szereplők; az OTP Lakástakarék után most, a Bank360-tól származó információk alapján mutatjuk az ERSTE Lakástakarék menetrendjét is:

  • Az ERSTE Lakástakaréknál a törvénymódosítás közzétételének, azaz a Magyar Közlönyben való megjelenésének napján lehet utoljára állami támogatással megtakarítási szerződést kötni.
  • Az ügyfél a közvetítőnél legkésőbb ezen napon alá kell, hogy írja az LTP ajánlatot.

Amennyiben tehát a Magyar Közlönyben a mai napon megjelenik a törvénymódosítás, úgy már csak ma köthet az ügyfél LTP szerződést állami támogatással az Ersténél. Ráadásul nem elég a határidő előtti aláírás, az ügynököknek a már aláírt ajánlatokat legkésőbb 2018.10.19-ig (e hét péntek), azaz ezen nap végéig be kell jutatniuk az Erste Lakástakarék pénztárhoz.

Siess, ma még megkötheted!

A Bank360 és a Pénzcentrum mindazonáltal felhívja a figyelmet, hogy a törvény elfogadását követően további részletek láthatnak napvilágot az állami támogatással kiegészített lakástakarékpénztári megtakarítással kapcsolatban. Sokáig viszont nem érdemes gondolkozni, ha biztosítani akarjuk az akár 720 000 forintos állami támogatást: a gyors döntésben segíthet a Pénzcentrum lakástakarék kalkulátora.

Korábbi cikkeink a témában:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS