Man breathing on his hands to keep them warm

Az eddigi kis ízelítők után jövő héten beköszönt az igazi, kemény, vadhideg tél

2023. február 5. 18:02

Alapvetően napos, de hideg idő várható a jövő héten, csapadékra nem kell számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet a hét elején 0 Celsius-fok körül alakul, majd a hét közepétől lassan emelkedik a nappali felmelegedés mértéke, vasárnap kora délután már 3, 8 fok lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn a napsütést zömmel fátyolfelhők szűrik, de emellett kevés gomolyfelhő is lehet az égen. Csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél a keleti és nyugati megyékben még mindig élénk lesz. A csúcshőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű.

Kedden többnyire gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél többfelé megélénkül, az Észak-Alföldön meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz 5 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután mínusz 2 - plusz 3 fokra lehet számítani.

Szerdán többnyire gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél keletire fordul, és napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 9 - mínusz 3 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután mínusz 1 - plusz 4 fok valószínű.

Csütörtökön többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. A keleti, délkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 10 - mínusz 5 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 0 - plusz 5 fok lehet.

Pénteken többnyire derült vagy gyengén felhős, illetve fátyolfelhős idő várható, csapadék nélkül. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 10 - mínusz 4 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 1-6 fokra lehet számítani.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Szombaton többnyire napos, fátyolfelhős idő várható, csapadék nélkül. A déli, délnyugati szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz 4 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 2-7 fok valószínű.

Vasárnap többnyire kissé felhős, napos idő várható, csapadék nélkül. A déli, délnyugati szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 8 - mínusz 3 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 3-8 fok lehet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem