17 °C Budapest

Iszonyatos körülmények között tengődött Tóth Vera és Dér Heni: fűtésre sem futotta

2021. március 18. 16:58

Sokat nélkülözött, mielőtt befutott volna Tóth Vera: legfrissebb posztjában elmesélte, hogy milyen nehéz körülmények között élt, amikor Budapestre került. Dér Henivel egy fűtetlen albérletben laktak, az énekesnő pedig havonta 15 ezer forintot kapott az édesanyjától.

Tapolcai lány vagyok, erősen hátrányos helyzetből érkeztem, ami nem azt jelenti, hogy nem kaptunk meg mindent a szüleinktől, de a családunkban senki nem volt művész. Nem nőttem fel színházban, nem láttam senkitől sem, hogy kell a színpadon létezni, csak úgy jött valahonnan a képesség - írta legfrissebb bejegyzésében Tóth Vera.

Bár a tehetség nem volt még önmagában elég, simán elkallódhattam volna, de tudtam, hogy ez nem az én sorsom. Nem voltunk "pozícióban", nem voltak kapcsolataink, a Megasztárba pedig ugyanazzal az eséllyel indultam anno, mint bárki más, sőt.. Anyukám 15000 ft-ot tudott adni három hétre, mikor 18 évesen felkerültem Pestre

- árulta el az énekesnő.

Dér Henivel és Szabó Leslievel éltünk egy romos, belvárosi bérlakásban, a Megasztárt megelőző elődöntős felkészülés során, miután a selejtezőbe kerültünk. Erre futotta. Tél volt, nem volt fűtésünk. Emlékszem, Henivel egy 5 fokos lakásban, dunyha alatt dideregtünk este, elalvás előtt, majd másnap mentünk a próbákra. Kemény volt, de csodás időszak is egyben. Nem hittük el, hogy sikeresek leszünk, de valmiért mégis mentünk, csináltuk.

Mint mesélte, közös pénzből javíttatták meg a kazánt, így végre nem kellett fagyoskodniuk.

Aztán bejutottunk a műsorba és igyekeztünk fennmaradni, a magunk módján. Megtanultam, hogy a körülmények nem befolyásolhatnak 100%-ban, muszáj egy jó cél érdekében küzdeni és levetni a hisztit, a nyűgöt, amit a komfort hiánya okozhat. Nem lehet "fogunkra való" minden helyzet, de az álmainkért igen is érdemes élni. Nekem az volt az álmom 12 évesen, hogy lemezem, saját koncertem lesz és szeretni fognak az emberek azért a hangért, amim van. Így is lett

- írta.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem