Hihetetlen felfedezés az Alföldön: honfoglaló elit harcosok sírjának titkai tárultak fel Akasztón – nemzetközi jelentőségű leletegyüttes mesél őseinkről.
A Gasztromesék hetente megjelenő cikkei a vidék hagyományos ízeit elevenítik fel, modern, újragondolt, trendi formában. A Gasztromesék ugyanakkor több mint egy hagyományos receptoldal; a rovat szerzőpárosa - a hazai gasztronómiához több szálon is kötődő Szarka Zsófi és Wurmbrandt András - az ételekhez fűződő sztorikba, történelmi érdekességekbe is beavatják az olvasókat.
"Nincs titkos recept, csak hagyomány- valljuk, ezért is tartottuk fontosnak, hogy elindítsuk a HelloVidék új, magazin jellegű receptoldalát. A heti rendszerességgel megjelenő anyagok a magyar vidék ízeit igyekeznek majd bemutatni úgy, hogy szó essen a receptekhez kötődő hagyományokról, és a személyesebb hangvételű történetekről is. Természetesen mindezt a 21. század igényei szerint újragondolva, modern, trendi formában"
- foglalta össze az új rovat koncepcióját Nagy Bálint, a Portfolio Csoporthoz tartozó HelloVidék lapigazgatója.
- árulta el a szerzőpáros a HelloVidéken megjelent interjúban. Igazi gasztronómiai élményújságírásra számíthatunk tehát, amit természetesen saját fotókkal, adott esetben videókkal, dokumentálnak a szerzők, akiknek feltett szándéka, hogy újra trendivé tegyék a vidék ízeit. Zsófi és András gasztromeséi hetente egyszer, péntekenként jelennek meg a https://www.hellovidek.hu/gasztromesek/ oldalon. Debütáló gasztromeséjük - mely az egyik legismertebb, és talán legmegosztóbb magyar ételről, a lecsóról szól - már olvasható a HelloVidék vadonatúj rovatában.
.jpg)
Jó étvágyat, és jó szórakozást kívánunk!
-
Évente tízmilliárdokat lopnak el a csalók hazai bankszámlákról – Kiderült, ki a legkönnyebb célpont
Becslések szerint 2,6 millió magyar változtatott online vásárlási szokásain, miután átverték vagy csalás célpontja lett, 40%-uk emiatt kevesebbet vásárol a neten.
-
Állatorvosi rendelőből skálázható kkv – így épült fel a Petlegio tőkevonzó modellje
Nándorfi Zoltánt, a Petlegio vezetőjét és Bánfi Zoltánt, az MKIK Tőkealap-kezelő vezérigazgatóját kérdeztük.
-
Zsalutrend: számít a felhasznát anyagokba épített energia (x)
Fókuszban a karbonsemlegességhez hozzájáruló, csekély ökológiai lábnyommal rendelkező és igazolt adatokkal kínált építőanyagok. Ezek között rendhagyó egy 25 éves zsaluinnováció a Mevától.
-
Önálló digitális transzformációs terület a Rossmann-nál (x)
Dedikált csapattal indult el a digitális transzformáció a Rossmann Magyarországnál, az új, önálló területet Fürjes Ádám, a vállalat eddigi webshopvezetője irányítja.
-
A vásárlói élmény és az értékteremtés kéz a kézben jár az Ecofamily üzleteiben (x)
Az elmúlt években látványosan átalakultak a fogyasztói igények: a vásárlók ma már nem csupán termékeket keresnek, hanem olyan márkákat és üzleteket, amelyekkel azonosulni tudnak és amelyek valódi értéket képviselnek.








