35 °C Budapest
Őrület, mennyit érhet Csonka András budai lakása: elég zsebbenyúlós a környék

Őrület, mennyit érhet Csonka András budai lakása: elég zsebbenyúlós a környék

2020. január 5. 15:00

Mesés panoráma tárul Csonka András elé, ha kimegy a teraszra: a budai lakásból ugyanis nem csak a Vár, de a Tabán és a Gellérthegy is látható. A sztár kb. két évtizede vette meg első (és szerinte utolsó) lakását. Pedig a mai árak mellett elég szép összegért lehetne eladni a naphegyi ingatlant. A Pénzcentrum megnézte, mennyiért mennek a lakások Csonka Pici szomszédságában.

Tévéműsorban mutatta meg otthonát Csonka András, akinek 62 négyzetméteres otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul. A sztár a FEM3 Café műsorában mutatta be, hol él, és azt is elárulta, ez az első saját lakása, 31 éves koráig szüleinél lakott.

Ez életem első lakása, és valószínűleg az utolsó is. Szemben lakom mindazzal, ami történt velem, rálátok a múltamra. Például, ahova iskolába jártam, a Petőfi Sándor Gimnáziumba, mögötte a családi házam, ahova születtem. De rálátni a budai várra, a Horváth-kertre, ahol minden télen szánkóztam, vagy az Ifjúsági Parkra, ahova koncertekre jártunk ki a barátaimmal. A költözésnél fontos szempont volt a kilátás, semmi nem érdekelt, csak az, hogy mi van körülöttem

- árulta el az 54 éves Csonka András.

A legjobb lakáshitel kiválasztásához használ a Pénzcentrum hitelkalkulátorát! KATT!

Horroráron mennek ott a lakások

Csonka még a hatalmas ingatlanbumm előtt vette a lakását, azt nem tudni, pontosan mikor de könnyen kiszámolható: ha 31 évesen költözött el a szüleitől, most 54 éves, és nem lakott sehol máshol, akkor kb. 23 éve él mostani lakásában. Ahhoz, hogy kiderüljön, mennyit is érhet Csonka András lakása, az internetet hívtuk segítségül: az Otthontérkép szerint Krisztinavárosban az átlagos négyzetméterár ugyan 530 ezer forint, de némi keresés után kiderült, hogy a Naphegy környékén hirdetett ingatlanokat a legtöbb portálon inkább 900 ezer és 1,1 millió közötti négyzetméteráron hirdetik.

Tehát mai árakon Csonka András I. kerületi lakásáért kb. 56-70 millió forintot lehetne elkérni. Az áron még dobhat a mesés panoráma is, hiszen a teraszról nem csak a Tabán és a Vár tárul Pici elé, hanem a Gellérthegy is például.

NEKED AJÁNLJUK
Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 4. hétfő
Ulrik
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?