3 °C Budapest
Őrület, mennyit érhet Csonka András budai lakása: elég zsebbenyúlós a környék

Őrület, mennyit érhet Csonka András budai lakása: elég zsebbenyúlós a környék

2020. január 5. 15:00

Mesés panoráma tárul Csonka András elé, ha kimegy a teraszra: a budai lakásból ugyanis nem csak a Vár, de a Tabán és a Gellérthegy is látható. A sztár kb. két évtizede vette meg első (és szerinte utolsó) lakását. Pedig a mai árak mellett elég szép összegért lehetne eladni a naphegyi ingatlant. A Pénzcentrum megnézte, mennyiért mennek a lakások Csonka Pici szomszédságában.

Tévéműsorban mutatta meg otthonát Csonka András, akinek 62 négyzetméteres otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul. A sztár a FEM3 Café műsorában mutatta be, hol él, és azt is elárulta, ez az első saját lakása, 31 éves koráig szüleinél lakott.

Ez életem első lakása, és valószínűleg az utolsó is. Szemben lakom mindazzal, ami történt velem, rálátok a múltamra. Például, ahova iskolába jártam, a Petőfi Sándor Gimnáziumba, mögötte a családi házam, ahova születtem. De rálátni a budai várra, a Horváth-kertre, ahol minden télen szánkóztam, vagy az Ifjúsági Parkra, ahova koncertekre jártunk ki a barátaimmal. A költözésnél fontos szempont volt a kilátás, semmi nem érdekelt, csak az, hogy mi van körülöttem

- árulta el az 54 éves Csonka András.

A legjobb lakáshitel kiválasztásához használ a Pénzcentrum hitelkalkulátorát! KATT!

Horroráron mennek ott a lakások

Csonka még a hatalmas ingatlanbumm előtt vette a lakását, azt nem tudni, pontosan mikor de könnyen kiszámolható: ha 31 évesen költözött el a szüleitől, most 54 éves, és nem lakott sehol máshol, akkor kb. 23 éve él mostani lakásában. Ahhoz, hogy kiderüljön, mennyit is érhet Csonka András lakása, az internetet hívtuk segítségül: az Otthontérkép szerint Krisztinavárosban az átlagos négyzetméterár ugyan 530 ezer forint, de némi keresés után kiderült, hogy a Naphegy környékén hirdetett ingatlanokat a legtöbb portálon inkább 900 ezer és 1,1 millió közötti négyzetméteráron hirdetik.

Tehát mai árakon Csonka András I. kerületi lakásáért kb. 56-70 millió forintot lehetne elkérni. Az áron még dobhat a mesés panoráma is, hiszen a teraszról nem csak a Tabán és a Vár tárul Pici elé, hanem a Gellérthegy is például.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06