17 °C Budapest
Akcióbombával indul a március: akár féláron is vásárolhatsz (x)

Akcióbombával indul a március: akár féláron is vásárolhatsz (x)

2018. március 6. 11:00

Idén még márciusban is keményen kitart a tél, de a következő hetekben már egészen biztosan beköszönt a tavasz. Sokan erre a hónapra időzítik otthonuk felfrissítését, akár lakásfelújítással, egy nagyobb takarítással, vagy új bútorok és kiegészítők vásárlásával. Ha nem szeretnél nagy összegeket kiadni, de új színekre és hangulatokra vágysz, érdemes odafigyelned a KIKA lakberendezési lánc tanácsaira.

A fagyos, szürke tél utáni első napsütéses hétvégéken az emberek többsége újult erővel kezd neki otthona csinosításának. Bár a külső terek alakítása még várat magára, a benti helyiségekben is bőven van lehetőség: például szőnyegekkel, egyéb lakástextíliákkal és fürdőszobai kiegészítőkkel megfizethető áron és egyszerűen tavasziasíthatod a lakást. A KIKA márciusban ehhez nagyon kedvező ajánlatokkal járul hozzá: akár 50%-os kedvezményt is ki lehet fogni, a március 10-11-ei hétvégén pedig minden termékre 13%-os kedvezmény jár.

Első a selejtezés, aztán jöhet a vásárlás

Éppúgy, mint a ruháknál vagy a kiegészítőknél, a bútorok esetében is évről évre változnak a trendek. A magyar vásárlók hagyományosan főleg az árakat figyelik a bútorvásárlásnál, illetve a strapabíró darabokat keresik, de az aktuális bútortrendekkel is egyre többen foglalkoznak. Ahogy azt korábban megírtuk, 2018-ban az elmúlt évek visszafogottsága után teljesen új irány következik: a minimalista stílusnak, a hideg színeknek és a távolságtartásnak többek között a növény- és virágminták, életteli színek, illetve a flamingómadaras motívumok és az ahhoz passzoló halvány, rózsaszínes árnyalatok veszik át a helyét. Ezek mind a nyár közeledtét idézik, így nehéz lenne a márciusnál jobb időpontot találni arra, hogy az idei trendeknek megfelelően, néhány újdonságot csempéssz a lakásba. De hogyan is érdemes nekikezdeni?

A tavaszi hónapokban elengedhetetlen egy alapos selejtezés: nemcsak az emberi szervezetnek van szüksége ilyenkor a salaktalanításra, hanem az otthonodnak is jót tesz, ha megszabadulsz a nem használt, régi holmiktól, amik csak porosodnak a polcon, és feleslegesen foglalják a helyet.

Ezeket nem feltétlenül kell kidobni, el is lehet adni, vagy elajándékozni, hiszen attól, hogy neked már nincs szükséged rájuk, másoknak kifejezetten hasznos lehet. Ha ez megvan, jöhet a nagytakarítás, utána pedig az új darabok beszerzése.

Ezeket mindenképp szerezd be márciusban

Márciusban a legtöbben igyekeznek feldobni az otthonukat a borongós tél után egy kis tavaszi hangulattal.

Különböző kiegészítőkkel: díszpárnával, ágytakaróval, pléddel és kisebb nagyobb dísztárgyakkal megfizethető áron, könnyedén új hangulatot varázsolható minden lakásba. Ennél feltűnőbb, bár kétségtelenül munkaigényesebb megoldás lehet egy új tapétacsík az egyik falra.

Ahogy hétről hétre melegszik az idő, nem csupán a ruhatárunkból kerülnek elő a könnyedebb darabok, de az ágyneműből is elég egyre kevesebb. Ha már lecseréled a vastagabb takarót egy vékonyabbra, cseréld le a huzatot is világosabbra, tavasziasabbra. A hálószobában és a nappaliban a tavasz színek (pasztell, zöld és lila) mellett a könnyedebb, vékonyabb drapériák kapjanak helyet. Ha pedig már a tavaszról legtöbbünknek a rügyező fák és a nyíló virágok jutnak az eszébe, ilyenkor jó ötlet bevinni a természetet a lakásba, akár frissen vágott, akár cserepes növények vagy művirágok formájában.

A fentiekhez a következő hetekben mindent megtalálsz a KIKA áruházakban, március 7-től 20-ig pedig az alábbi ajánlatokra érdemes figyelni:

  • minden karnisra és karnis-kiegészítőre 15%-os akció jár;
  • a tavaszias színekben kapható "Eclispe“ dekorfüggönyt 22%-os kedvezménnyel lehet beszerezni;
  • a szőnyegeknél pedig szintén érdemes körülnézni, több modellnél kifoghatsz akár 50%-os akciót is.

Számos vidám, hívogató színű pléd és ágyneműhuzat is hasonlóan kedvező árakon lesz elérhető.

Ha pedig olyan terméket néznél ki, ami éppen nem akciós, érdemes megvárnod a március 10-11-i hétvégét, amikor minden termék 13%-os kedvezménnyel lesz kapható a lakberendezési lánc üzleteiben.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?