24 °C Budapest
Megszólal az asztrológus: erre számíthatnak a magyarok 2016-ban

Megszólal az asztrológus: erre számíthatnak a magyarok 2016-ban

2016. január 1. 07:00

Mivel január 1-jén senki sem szeretne hosszú és unalmas gazdasági elemzéseket olvasni, a Pénzcentrum megkérdezett egy asztrológust, hogy mi várható idén a pénzügyek terén. Vajon ki kaphat majd több juttatást, és kinek kell meghúznia a nadrágszíjat a csillagok szerint?

Vajon mire számíthat a pénzügyek terén jövőre az ország, és mire a lakosság? Bár a Pénzcentrum továbbra is arra bíztatja az olvasókat, hogy a pénzügyi döntéseiket tudatosan, minden körülményt átgondolva hozzák meg, az újévre való tekintettel most hosszú és bonyolult gazdasági fejtegetések helyett Németh Ági asztrológust kérdeztük meg, mit jósolnak a csillagok.

Erre számíthat az ország

Németh Ági szerint a 2016-os év fontosabb eseményei inkább az év első felében történnek majd. A fiatalabbak közül többen lesznek, akik korábban mennek el dolgozni, és korábban kezdenek önálló életet, mint az előző években.

A csillagok azt jósolják, hogy több juttatást kaphatnak a kismamák, és a gyermekvállalási kedv is nő majd. Kiemelt figyelmet fognak fordítani a gyermekek ellátására, főleg a hátrányos helyzetben élők kaphatnak majd segítséget. Az is lehetséges, hogy velük kapcsolatban új egészségügyi ellátási szabály is születni fog.

Mezőgazdaság, idősek, szakemberképzés

Az asztrológus szerint a  mezőgazdaság, és az élelmiszeripar vélhetően fellendül, és komoly eredményeket fogunk elérni ebben az iparágban. Jelentős bevételekhez juthatunk a mezőgazdaságunk révén, a földjeinken termett áruk bevételeiből, illetve élelmiszereink exportjából. Előre láthatóan a textilipar is fejlődni fog a 2016-os évben.

Korszerűsítik majd a börtönöket, a kórházakat, és több jut majd a kutató intézeteknek, ami azért is jó, mert magas szinten beindulhat az országban a szakemberképzés, és akár komoly eredményeket is elérhetünk a tudományos kutatás területén. Új törvények születhetnek többek között az idősekkel kapcsolatban is, illetve új államközi egyezményeket és földtörvényeket is megszavazhatnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ezekre érdemes odafigyelnünk az asztrológus szerint:
  • óvakodnunk kell a meggondolatlan és impulzív megnyilvánulásoktól, a túlköltekezéstől
  • mérlegelnünk kell a másokkal kapcsolatos hosszú távú pénzügyi elképzeléseinket
  • biztosítási kötvényeinket is érdemes lehet felülvizsgálni

Na és mire számíthat a lakosság?

2016-ban gondok, és konfliktusok lehetnek a közösen kezelt pénzügyek, és vagyontárgyak körül. Hajlamossá válhatunk a pazarlásra, ami szintén konfliktusok tárgya lehet. Sajnos nem alkalmas ez az év arra - sem országos szinten, sem a mindennapi ember szintjén - hogy nagyobb kölcsönhöz folyamodjunk

- mondta el a Pénzcentrumnak Németh Ági asztrológus.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a jelenlegi alacsony alapkamat miatt nem feltétlenül rossz a hitelfelvétel, indokolt esetben, megfontoltan kezelve jó lehetőség is lehet. Mostanra már 4 százalék alatti teljes hiteldíj mutatóval (THM) is találhatunk kölcsönt.

Jó hír a csillagok állása alapján, hogy a munkavállalók életkörülményei javulni fognak az évben. Ha nem is túl nagy mértékben, de mégiscsak

emelkedni fognak a fizetések.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 5. kedd
Emese, Sarolta
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. július 5. 09:00