17 °C Budapest

Maximumon maradt a fűtés: azt hitte a nyugdíjas, ég a háza

MTI
2013. június 15. 16:07

Kihívta magához a tűzoltókat egy idős asszony, mert az hitte, ég a háza, holott csupán a központi fűtést felejtette maximumon.

Az eset Nagy-Britanniában, Nyugat-Sussexben, Crawley városában történt. A nyugdíjas nő azzal hívta az éj közepén a segélykérő számot, hogy egyre nagyobb a hőség otthonában, minden bizonnyal lángokban áll kívül a háza. A tűzoltók azonnal a címre száguldottak, ám a tűznek híre-hamva sem volt, viszont nagyon meleg otthonra leltek: a házban a radiátorok ontották a meleget. A tűzoltók lecsavarták a fűtést, és biztosították az asszonyt, hogy otthona biztonságos.

A brit tűzoltók nem győzik elégszer kérni a lakosságtól, hogy csakis indokolt esetben forduljanak hozzájuk. A mostani esetről beszámoló The Daily Telegraph című brit lap a legkirívóbb példák közül kiemelte azt, amikor valaki hóember eltűnése miatt hívta a tűzoltókat, másvalaki meg azért riasztotta őket, mert UFO-nak nézte a Holdat.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?