7 °C Budapest

Csillag Születik: erre költi a 12 milliót a győztes

Pénzcentrum
2012. június 17. 13:17

Egy fillért sem költött a 2009-es Csillag Születik megnyeréséért kapott milliókból Tabáni István. A sztár lakásra spórol.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A tehetséges énekes a verseny után azt nyilatkozta, hogy összegyűjti az egy éven át járó havi egymillió forintot, hogy ha megtalálja az igazit, akkor el tudjanak indulni a valós életben. Nemrég örömmel újságolta, hogy a nősülés és a családalapítás is ott van a tervei között.

Tabáni a Blikknek elmondta, nem élte fel a pénzt, még mindig megvan a teljes nyeremény. Ebből a pénzből szeretne lakást venni, de egy esetleges hitel alapját is képezheti majd a 12 milliós nyeremény.

Tabáni István a Csillag Születik 2009-es, és Mészáros János Elek, a 2012-es győztesének közös produkciója


Budapest több kerületében csökkentek az árak

Jó hírünk van Tabáninak: 2011-ben, országosan 2%-kal csökkent az eladott lakóingatlanok átlagára. Hat megyében (Tolna, Somogy, Győr-Moson-Sopron, Bács-Kiskun, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Zala) volt pozitív irányú elmozdulás 2010-hez képest. Érdekes, hogy a legnagyobb arányú, 8-9% közötti árcsökkenés a három közép-dunántúli megyében (Fejér, Veszprém és Komárom-Esztergom) mutatható ki.

Budapesten az országosnál valamivel enyhébb volt az éves árváltozás mértéke tavaly. Árnövekedést öt kerületben (III., V., VI., IX. és XXIII.) regisztráltak. 5%-nál jelentősebb árcsökkenés három dél-pesti kerület (XVIII., XIX. és XXI.) mellett a XII.-ben ment végbe. 19 irányítószám-körzetben esett vissza 10%-ot meghaladóan az átlagos tranzakciós ár; ebből csak hat budai oldali, három viszont XVIII. kerületi. Ugyanakkor a 23, 5% feletti áremelkedéssel jellemezhető körzetből is csak négy van budai kerületben, 3-3 viszont a már említett XXIII. és a XV. kerületben. Csakúgy, mint országosan, a fővárosban sem alkalmazható tehát a kelet-nyugat, illetve Buda-Pest piaci kettősséget leíró sztereotípia.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?