19 °C Budapest

Címke: csillag születik (19 cikk)

Pénzcentrum | 2013. március 10. 13:06

X-Faktor: le akarják nyúlni Oláh Gergő millióit

A siker árnyoldalát is megtapasztalja Oláh Gergő, amióta megnyerte az X-Faktor 2012-es szériáját. Most, hogy milliomos lett, sokan szeretnék az ő példáját követni, és sok olyan ember is akad, aki úgy döntött, pénzt kérve a fiatalembertől alapozza meg a jövőjét.

Pénzcentrum | 2013. február 25. 04:00

Csillag (újjá) születik (x)

Egyesek 140 évesen is lenyűgöző formában vannak: a vörös szőnyeghez öltözve, ellenállhatatlan mosolyával, csábító vonalaival, átlátszó címkéjével és stílusos dombornyomásával az új Heineken palack megérkezett Magyarországra.

Pénzcentrum | 2013. február 9. 13:05

Kiderült: ennyit keres Pál Dénes, a Voice nyertese

Negyedmillió forintért vállal egy 25 perces fellépést Pál Dénes, a The Voice nyertese. Ezzel egy csapásra a legdrágább magyarországi előadók közé lépett. A fiatal énekes 10 millió forinttal is gazdagodott, amit a döntő előtt még utazásra kívánt felhasználni. Jobban tenné, ha legalább fél évig kamatoztatná az összeget, amit a legnagyobb bankokban akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatna.

Pénzcentrum | 2012. november 10. 13:03

Az RTL Klub sztárjának milliós vagyona: hova megy a pénz?

Mészáros János Eleket nem vakította el a hirtelen jött hírnév, a csillogás. Az Alcsútdobozon élő férfi - bár megnyerte a Csillag születiket és az azzal járó jutalmakat - egyáltalán nem változtatott életén. A havi egymillió forintot előrelátóan őrizgeti a bankban, és továbbra is a földhivatalban dolgozik.

Pénzcentrum | 2011. február 19. 10:22

Adománygyűjtés az X-Faktor sztárjaival: 727 ezer forint jött össze a vakvezető kutyák képzésére

Jelenleg Magyarországon évente 12 vakvezető kutyát képez ki a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetsége Vakvezetőkutya-kiképző Iskolája, ezzel szemben a várólistán 77 fő igényli az életmentő segítséget. A PHD Hungary médiaügynökség egy különleges rendezvénnyel és speciális adománygyűjtéssel nyújtott segítséget az iskolának és hívta fel a figyelmet annak kritikus helyzetére. Az akcióban az X-Faktor sztárjai, Keresztes Ildikó és Vastag Tomi is részt vettek.

Pénzcentrum | 2010. december 12. 14:02

Eltűnt a magyar celeb bankkártyája: a szuperbiztos módszer sem segít?

Varga Viktornak fogalma sincs róla, hogyan tűnt el a bankkártyája múlt péntekről szombatra virradó éjszaka. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének tájékoztatása szerint ha kártyánk elveszett, haladéktalanul jelentsük be a kibocsátó banknál, az általa megadott telefonszámon.

Pénzcentrum | 2009. október 12. 14:02

Döbbenet: mire készül a Heti Hetes sztárja?! Ez komoly?

Ismét egy szenzációs magyar világújdonság: a fröccs, a biztonsági gyufa és a telefonközpont után Magyarországon készült el a világ első, adózásról szóló látványos zenés-táncos produkciója, az ADÓZENE 2009. A produkció narrátora Hajdú Steve, a Madách Színház és a Heti Hetes sztárja.

Pénzcentrum | 2006. augusztus 29. 12:26

Csillagok, csillagok, mondjátok el nekem!

Sokszor hallhattuk már, hogy egy adott befektetési szolgáltató által kínált alap 5 csillagos besorolással rendelkezik, emiatt nyugodt szívvel vásárolhatók a jegyei, jó üzletet csinálunk stb. A portfolio.hu egy kis összeállítást igyekezett készíteni arról, hogy mit is jelentenek ezek a minősítések, mire használhatók és mire nem. Két szolgáltató, a Standard and Poor’s és a Morningstar

Pénzcentrum | 2004. augusztus 18. 18:06

Kuncze Gábor: komoly a helyzet...

Medgyessy Péter miniszterelnök kormányátalakítási terveit bírálta Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke mai sajtótájékoztatóján. Kuncze szerint se nem jobb, se nem rosszabb a helyzet mint 20-25 hónappal ezelőtt, kormányátalkításra, minisztercserékre nincs szükség. Az SZDSZ nem járul hozzá Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter menesztéséhez, ebben az ügyben koalíciós tárgyalásokat

Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM