Ingyen pénz mindenkinek, fürdőszoba felújítás 1 millióért - Heti hírösszefoglaló

Pénzcentrum
2011. november 6. 18:30

Az év 44. hetét egy átlagos lakás fürdőszobájának felújításával kezdtük, egy időtálló és nem utolsó sorban szép fürdőhelyiség alig jön ki 1 millió forint alatt, megéri a befektetést? Lakáscélú megtakarításból mindenképp, az Erste színrelépésével már három lakáskassza kínál ilyen jellegű befektetést, mind a három pénztárat összehasonlítottuk és kiszámoltuk, melyik a legjobb. A forintgyengülés hosszú sorokat hozott a pénzváltók előtt, sokan szabadultak meg szerdán a nyaralásról maradt eurójuktól. Írtunk a legszegényebb városokról és a kkv hitelezés problémáiról is, hol találhatsz ingyenpénzt, mi kell a gazdagsághoz - heti hírösszefoglaló. 

Kiszámoltuk: ennyiből újíthatod fel a fürdőszobát
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki fürdőszoba felújításra adja a fejét. A fürdőszoba renoválása ugyanis a lakásfelújítás egy speciális területe, a helyiség átalakítása - hasonlóan a konyhafelújításhoz - rengeteg pénzt emészthet fel. A Pénzcentrum.hu most elkalauzolja olvasóit a szaniterek, s a hidegburkolatok világába és megmutatjuk milyen buktatói is lehetnek a fürdőszoba átalakításának, s nem utolsó sorban kiszámoljuk, mennyi is az annyi.

Fürdőszobára és minden másra is, itt az új lakáskassza, jobb lehet? Most kiderül
"Egyszer mindennek eljön az ideje...! Még annak is, hogy saját lakása legyen" - kezdte meg kampányát az Erste lakástakarékja. Így mostantól 3 lakáskassza közül választhatunk, de vajon vannak lényeges különbségek? Itt a válasz!

Megrohamozták a budapestiek a pénzváltókat
A pesti pénzváltókat ellepték az eurót eladni vágyók. Hosszú sorokban várnak az emberek, hogy beválthassák nyaralásról maradt vagy megtakarítási céllal vásárolt eurójukat, de sokan vannak, akik franktól szabadulnának most meg. 

Tematikus cikkeinkben a kkv hitelezés problémáiról és lehetőségeiről írtunk, a legvégén szakértőt is bevontunk a tökéletes kép megalkotásához. A még 2013-ig felhasználható vissza nem térítendő támogatások ingyenpénzt jelenthetnek a cégeknek, ismerni kell a trükköket, amivel megnyílik ez a forrás is. Egy bank sem finanszíroz meg egy vállalkozást csak az üzleti terve alapján, de nélküle nehéz meggazdagodni. A kiskapuk, lehetőségek megtalálásában és a problémák kezelésében szakértő volt a segítségünkre. 

Erre figyelj, ha online biztosítást kötsz! +videó
Egyre többen kötnek biztosítást könnyen, gyorsan és olcsón az Interneten. Ám ha nem figyelünk eléggé, a későbbiekben saját magunknak okozunk gondot. Horváth Andrea, az Allianz vezérigazgató-helyettese a legfontosabb szempontokra hívja fel a figyelmet.

Kötelező: most jó igazán vidéki családapának lenni
A 2012-es kötelező biztosítási díjak csökkenést mutatnak. Mi kiszámoltuk, hogy mennyit fizet a sportkocsival száguldozó és az óvatos nagycsaládos apuka, kinek az éve lesz 2012? A díjakban tízszeres különbség is van, a baleseti adó is azokat terhelheti, akiknek amúgy is magas lesz a biztosítása.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hasitasis bankszámlák: megmutatjuk melyik a legolcsóbb
Szükséged van folyószámlára, de a hátad közepére sem kívánod a bankodat? A magyar pénzügyi kultúrára jellemző, hogy úgy ragaszkodunk a sárga csekkhez, mintha azonnal megfulladnánk, ha nem fizetünk be egyet havonta. Viszont azoknak is, akik az ATM-től a postáig szokták intézni a havi számláikat szükségük van a legolcsóbb folyószámlára. Mi megkerestük és meglepő helyen találtuk meg.

Lakást 5 millióból Pesten? Nem lehetetlen: itt a lista
Korábban már elkalauzoltuk olvasóinkat a milliárdosok világába, és megmutattuk, milyen házakat is vesznek a legtehetősebb magyarok. Szintén sokakat foglalkoztathat azonban az a kérdés, hogy milyen lakásokhoz is lehet hozzájutni Budapesten a lehető legkevesebb pénzből. Éppen ezért a Pénzcentrum.hu most az öt millió forint alatt kínált lakásokat vette górcső alá és megvizsgálta, hogy ezért az összegért milyen ingatlant lehet ma vásárolni a fővárosban.

 

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem