11 °C Budapest

Szabadulna luxusnyaralójától a Beatles 70 éves dobosa

2011. január 18. 16:58

A világhírű Beatles legendás dobosa, Ringo Starr csillagászati összegért, közel egymilliárd forintért kívánja eladni egy coloradói síparadicsom közelében található nyaralóját.

A 70 éves zenész és felesége 20 évvel ezelőtt vásárolta az amerikai síparadicsom, Aspen szomszédságában található, három hálószobás nyaralót. A 1987-ben épült, közel 300 négyzetméteres házból csodálatos panoráma nyílik a coloradói hegyek között kanyargó Roaring Fork folyóra. Az ingatlant Ringo Starr és családja 4,6 millió dollárért (940 millió forint) kívánja értékesíteni.

 

 

Az eladással megbízott ingatlanközvetítő cég megbízottjának elmondása szerint a poplegenda és felesége azért döntött az eladás mellett, mert az elmúlt években már alig volt idejük az ingatlanban tartózkodni.

 

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

A zenésznek és családjának vélhetően azért van kevés ideje a hegyek között pihenni, mivel a legendás dobos folyamatosan turnézik a "Ringo Starr and His All-Starr Band" névre keresztelt koncertsorozatával. A koncerteken a dobos jól ismert zenészek társaságában ad elő régi Beatles slágereket és új szerzeményeket.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?