-1 °C Budapest

Információkat szeretnél a környékről, mielőtt odaköltözöl? Íme a díjnyertes honlap

2010. december 3. 16:32

A tavalyi év sikere után, idén év honlapja minőségi díjat nyert az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási társaság. A kilencedik alkalommal meghirdetett online-marketing kommunikációs pályázatra összesen 350 nevezés érkezett be. A társaság IngatlanELLENŐR.hu oldala a közösségi honlap kategóriában nyerte el az első helyezést.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az internet Marketing Klub idén megrendezett versenyén 22 kategóriában lehetett nevezni, a legtöbben az e-kereskedelem és márkasite témakörben mérették meg magukat. A szakmai zsűri, hat szempont (design, impresszió, innovatívitás, interaktivitás, navigáció, kategóriának megfelelő tartalom) alapján értékelt, emellett, az idén még a közönség is véleményt nyilváníthatott. A klikkelés szimbólumát formázó kéz alakú szobrocskát tegnap este adták át a győzteseknek.

Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató portálja 2010 májusában indította el az IngatlanELLENŐR.hu oldalát, melynek elsődleges célja, hogy pár kattintással információkat szerezzünk új, illetve jelenlegi lakhelyünkről. Ha valaki lakásvásárláson töri a fejét és új környékre költözne, előtte számos szempont alapján tud az oldal segítségével tájékozódni.

Akár utca szinten is informálódhatunk a környék oktatási és egyéb intézményeiről, közlekedési lehetőségeiről, életkor és nemzetiségi eloszlásairól illetve a kriminalisztikai statisztikákról. Az objektív információk mellett, a látogatók saját szubjektív tapasztalataikat is feltölthetik a többi érdeklődő számára. Az oldal folyamatosan frissül, jövő évtől már egy új térinformatikai rendszerrel működik, aminek a segítségével akár 50 méteres pontossággal is lekérdezhetők az adatok. Emellett okostelefonon is elérhető lesz az alkalmazás, sőt térképes információkkal is bővül majd.

"Hasznosnak tartom, hogy mielőtt rászánnánk magunkat egy ilyen fontos és meghatározó döntésre, minden szükséges információt begyűjtsünk az új lakhelyünkről. Mindenki egyéni szempontok szerint mérlegeli a környék adottságait és lehetőségeit. A családosoknak fontos, hogy a közelben legyen jó színvonalú iskola, a nyugdíjasok csendes környezetre vágynak. Az egyetemista fiatalok az albérlet kiválasztásánál az egyetem könnyű megközelíthetősége mellett a szórakozó helyekhez közel fekvő ingatlanokat részesítik előnyben"- mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 23. 16:07