15 °C Budapest

A FŐGÁZ a Magyar Olimpiai Csapat Arany fokozatú támogatója lett!

2010. július 23. 16:02

Dr. Bakonyi Tibor a Fővárosi Gázművek Zrt. vezérigazgatója és Dr. Schmitt Pál a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke támogatói szerződést írt alá 2010. július 23-án délelőtt. A több neves és ismert olimpikon jelenlétében aláírt megállapodás értelmében a FŐGÁZ Zrt. a Magyar Olimpiai Csapat és a Magyar Olimpiai Bizottság Arany fokozatú támogatójává, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság környezetvédelmi programjának és a MOB Olimpikon Életút Programjának kiemelt támogatójává vált.

A Fővárosi Gázművek Zrt. jelentős anyagi erőforrás nyújtásával kívánja támogatni a Magyar Olimpiai Csapat felkészülését a Londoni Nyári Olimpiai Játékokra, továbbá a Magyar Olimpiai Bizottság munkáját, ezen belül kiemelten kívánja segíteni a MOB Olimpikon Életút Programját, az olimpiára készülő sportolók felsőfokú tanulmányainak végzését, továbbá a MOB környezetvédelmi munkáját és ezzel kapcsolatos eseményeit.

A társaság megalakulása óta a sport és a sportolás elkötelezett támogatója. 90 éves múltra visszatekintő, és jelenleg is számos sportágban aktív saját sportegyesülete van és büszkén mondhatjuk el, hogy közel félszáz "Főgázos" olimpikon, válogatott sportoló és magyar bajnok szerzett sikereket a hazai sportmozgalomnak. A most aláírt együttműködés értelmében e támogatással a cégcsoport kiemelten kívánja segíteni a fiatal olimpikonok karrierjének és civil életre történő felkészülésének összehangolását, és a minél sikeresebb olimpiai szereplést.

A környezetvédelem és a környezettudatos magatartás hagyományos része a Főgáz társadalmi felelősségvállalásának és támogatói tevékenységének. Környezetünk védelme érdekében a vállalat számos környezetkímélő technológia - mint például a CNG, a földgáz üzemű gépjármű - elterjesztésén munkálkodik.

Ennek fényében érthető szándéka a cégcsoportnak, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság környezetvédelmi programjának is kiemelt támogatója kíván lenni.

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?