9 °C Budapest

Új támogatási programot indít a FŐGÁZ

2009. július 13. 13:32

2009. július 13-án a Fővárosi Gázművek Zrt. és négy kerületi önkormányzat polgármesterei illetve alpolgármesterei ünnepélyes keretek között írták alá az önkormányzati épületek fűtéskorszerűsítését, és felújítási munkálatait támogató szerződéseket. A támogatási program keretében ezen fűtéskorszerűsítésekhez a Fővárosi Gázművek Zrt. visszafizetési kötelezettség nélkül, 1-1 millió forintot adományoz az önkormányzatoknak.

A FŐGÁZ a folyamatos és biztonságos földgázszolgáltatás mellett arra törekszik, hogy támogassa a műszaki-biztonság és a földgázszolgáltatás színvonalának növelését, valamint a korszerű fűtési rendszerek további terjedését. A társaság támogatási programjának keretein belül kiemelten fontosan kezeli a fővárosi önkormányzatok, és rajtuk keresztül a főváros lakosainak érdekeit szolgáló együttműködési lehetőségeket.

A FŐGÁZ - társadalmi szerepvállalási tevékenységeként- jelentős mértékű, az elmúlt nyolc évben több mint 260 millió forintos támogatást nyújtott az önkormányzatok és rajtuk keresztül a fogyasztók részére. A társaság ezirányú tevékenysége 2009-ben is folytatódik.

Az új támogatási program célja, hogy támogassa az együttműködéshez csatlakozó fővárosi önkormányzatok által kiválasztott intézmények épületeinek fűtéskorszerűsítési, felújítási beruházásait.

A FŐGÁZ a felajánlott 1 - 1 millió forintos támogatással azon önkormányzati épületek megújulásához járul hozzá, amelyek az adott kerület lakóinak a legfontosabbak, hiszen a takarékos, gazdaságos és környezetkímélő fűtési megoldások alkalmazása egyaránt szolgálja a lakosság, az önkormányzatok és a FŐGÁZ érdekeit.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A támogatási program első fázisában- négy önkormányzat (VII. kerület, XI. kerület, XIX. kerület, XX. kerület) csatlakozott a programhoz, az alapszerződések ünnepélyes aláírására 2009. július 13-án került sor Dr. Bakonyi Tibor, a Fővárosi Gázművek Zrt. vezérigazgatójának, valamint az érintett önkormányzatok képviselőinek jelenlétében.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 27. kedd
Edina
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem