20 °C Budapest

Négyszázmilliós ingatlanok nyakig gazban! Mit akar az eladó?

2010. június 7. 14:02

A brit ingatlanpiacon nem szokatlanok az egymillió font (350 millió forint) feletti adásvételek, ugyanakkor egy 1,25 millió fontról (440 millió forintról) szóló hirdetés kapcsán sokan egy vidéki kastélyra, vagy egy városi luxusingatlanra gondolnának, de ez esetben nem így van.

A hirdetés mögött gazban álló, használaton kívüli garázsok állnak, melyek a neves Knight Frank ingatlanügynökség szerint még úgy is fantasztikus befektetési potenciállal bírnak, hogy jelenleg még építési engedéllyel sem rendelkezik az eladó a területre.

A területre, amely a brit főváros egyik legelegánsabb kerületében Primrose Hill-ben található, ahol olyan hírességek rendelkeznek ingatlanokkal, mint a sztárséf Jamie Oliver, a modell Kate Moss, vagy a színész Jude Law.

A lepusztult garázsok előtt burjánzik a növényzet, a falak omladoznak, belül a penész az úr. Jogerős építési engedély birtokában érhetne ennyit a garázsok alatti terület, de telekáron is csak akkor éri meg, amennyiben a fejlesztések elé nem gördülnek bürokratikus akadályok.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?