22 °C Budapest

Kísérteties felfedezés! Elhagyott szentély a ház alatt - képek!

2010. április 7. 11:02

Egy fiatal házaspár - Pat és Daniel Farla - 3 évvel ezelőtt vásároltak egy családi házat a brit Telford városában. Az ingatlanról úgy tudták, hogy körülbelül 230 évvel ezelőtt épülhetett, egyéb érdekességet, vagy különlegességet nem hallottak a házról. Egy hétvégi házibuli során azonban minden megváltozott, a pár nem is gondolta volna, hogy egy titkos szentély felett laknak.

Az ingatlan felújítása során nem tapasztaltak semmi különöset, ám a buli alkalmával egy barátjuk rákérdezett a konyhában található vasrácsra. Azt mondták, hogy egy régi szellőző fedele lehet, de az egyik fiú nem hagyta annyiban a dolgot.

Eltávolította a vasrácsot és bepréselte magát a résbe, ahol kartonpapírokba ütközött. Miután kitisztította a járatot és továbbment, meglepő felfedezést tett.

A ház alatt egy titokzatos kápolnát talált, ahol a földön egy fából készült korhadt kereszt hevert, két oldalt pedig kis emelvényeket látott, ahol a valaha összejött gyülekezet helyett foglalhatott.

Egy helyi történész szerint a felfedezés átírtja a ház történetét, a titokzatos terem akár 300 éves is lehet. A földön a múlt század első feléből származó újságok és üres borospalackok hevertek, ami arra utal, hogy utoljára a világháború idején használhatták bunkerként az emberek (Forrás: Sun magazin).

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 5. kedd
Emese, Sarolta
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?