18 °C Budapest

Új csalási módszer! Gázártámogatás miatt keresnek az ál-ügyintézők

Pénzcentrum
2010. március 26. 10:32

Az utóbbi hetekben egyre többen jelezték a Magyar Kincstár felé, hogy a kincstár nevében telefonon kerestek fel őket ál-ügyintézők, akik különféle ürügyekkel a lakásukon kínáltak volna különböző kedvezményeket.

Volt, ki a gázórát akarta ellenőrizni, másvalaki azt kívánta megítélni, hogy az illető április 30-a után is jogosult lesz-e a gázártámogatásra, amely a törvény szerint éppen ettől az időponttól megszűnik.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a Magyar Államkincstár sem telefonon, sem személyesen nem ajánlja különböző szolgáltatások és támogatások igénybe vételét.

Az energiaár-támogatások ellenőrzése során az ezzel kapcsolatos esetleges hatósági eljárás megindításáról a Magyar Államkincstár minden ügyfelet postai úton, levélben értesíti.

A Kincstár munkatársai csak kivételes esetben végeznek a lakossági ügyfeleknél helyszíni ellenőrzést, ilyenkor minden esetben felmutatják megbízólevelüket.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?