24 °C Budapest

Körvonalazódik a Button-Williams kontraktus: bekavart a világbajnok?

2009. november 23. 18:02

Alig egy héttel azt követően, hogy a 2010-es évre 7 millió fontért aláírt a McLaren csapathoz a Forma-1 újdonsült világbajnoka, máris újabb szerződés körvonalazódik. Ezúttal nem a száguldó cirkuszban, hanem az ingatlanpiacon fordult célegyenesbe a 29 éves sportoló, aki a hírek szerint 6 millió fontot kínál Robbie Williams egyik vidéki kastélyáért.

A 35 éves énekes egy évvel ezelőtt 8,5 millió fontot fizetett a XVIII. században épült Wiltshire-ben található ingatlanért.

Robbie Williams családi okok miatt több mint egymillió fontos veszteséget is hajlandó lenne elviselni, csak minél előbb túladjon rajta.

A Forma-1 újdonsült világbajnoka megtekintette a kastélyt, amit a látottak alapján előbb csak kibérelni akart.

Később meggondolta magát és a vétel mellett döntött, elsőre 6 millió fontot kínált fel az ingatlanért. Az ügylet egyelőre még nem jött létre.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A hétszobás kastély egy 28 hektáros birtok közepén található, rendelkezik egy saját helikopter hangárral, egy különálló kápolnával és számos szökőkúttal. A 36 éves zenész egy saját versenypályát is kialakított a birtokon (egy másik háza mellett saját futballpálya található), ami nagy valószínűséggel közrejátszott abban, hogy egy autóversenyző is szemet vetett az ingatlanra.


Button egyébként egy monacói luxus-apartmanban él, de van egy háza Londonban és egy Bahreinben. Az énekes reméli, hogy mielőbb meg tudnak állapodni, mert a téli hónapokra a tengerentúlra teszi át székhelyét a honvágyban szenvedő amerikai barátnőjével (a képek forrása: Sun magazin).

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?