1 °C Budapest

Körvonalazódik a Button-Williams kontraktus: bekavart a világbajnok?

2009. november 23. 18:02

Alig egy héttel azt követően, hogy a 2010-es évre 7 millió fontért aláírt a McLaren csapathoz a Forma-1 újdonsült világbajnoka, máris újabb szerződés körvonalazódik. Ezúttal nem a száguldó cirkuszban, hanem az ingatlanpiacon fordult célegyenesbe a 29 éves sportoló, aki a hírek szerint 6 millió fontot kínál Robbie Williams egyik vidéki kastélyáért.

A 35 éves énekes egy évvel ezelőtt 8,5 millió fontot fizetett a XVIII. században épült Wiltshire-ben található ingatlanért.

Robbie Williams családi okok miatt több mint egymillió fontos veszteséget is hajlandó lenne elviselni, csak minél előbb túladjon rajta.

A Forma-1 újdonsült világbajnoka megtekintette a kastélyt, amit a látottak alapján előbb csak kibérelni akart.

Később meggondolta magát és a vétel mellett döntött, elsőre 6 millió fontot kínált fel az ingatlanért. Az ügylet egyelőre még nem jött létre.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A hétszobás kastély egy 28 hektáros birtok közepén található, rendelkezik egy saját helikopter hangárral, egy különálló kápolnával és számos szökőkúttal. A 36 éves zenész egy saját versenypályát is kialakított a birtokon (egy másik háza mellett saját futballpálya található), ami nagy valószínűséggel közrejátszott abban, hogy egy autóversenyző is szemet vetett az ingatlanra.


Button egyébként egy monacói luxus-apartmanban él, de van egy háza Londonban és egy Bahreinben. Az énekes reméli, hogy mielőbb meg tudnak állapodni, mert a téli hónapokra a tengerentúlra teszi át székhelyét a honvágyban szenvedő amerikai barátnőjével (a képek forrása: Sun magazin).

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 7. csütörtök
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm