Milliárdokat harácsolt össze a még mindig csak 21 éves celeb

Pénzcentrum
2009. november 22. 07:02

Hétvégi olvasóink bepillantást nyerhetnek a "Harry Potter" sorozatban Ron Weasley szerepét játszó, még mindig csak 21 éves Rupert Grint ingatlanbirodalmába. A fiatal színész már két nagyértékű kastéllyal és egy házzal is rendelkezik, összesen 9,2 millió font (2,75 milliárd forint) értékben.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Felcseperedtek: Emma Watson és Rupert Grint

Rupert Grint fiatal kora ellenére mesés vagyonra tett szert a fantasy sorozatban nyújtott alakításával, amit igyekezett értékálló vidéki ingatlanokba fektetni.

A 21 éves színész már két kastélyt és egy családi házat is vásárolt úgy, hogy egyik tranzakció lebonyolításához sem volt szüksége lakáshitel felvételére.

A fiatalember két hónapja 5,4 millió fontot (1,62 milliárd forintot) fizetett az alábbi képen látható, közel 9 hektáros birtokon a XVIII. században épült Hertfordshire-i uradalomért. A kastély öt fogadó- és hat hálószobával rendelkezik.

Grint és családja még 2006-ban - szintén Hertfordshire-ben - 3,35 millió fontért (1 milliárd forintért) vásárolta meg azt a vidéki kastélyt, ahol szüleivel és négy testvérével azóta laktak. A kastályhoz tartozó birtokon egy tavat is találni, az udvari gyep golfpálya minőségű.

A harmadik ingatlan kevésbé nívós, a színész a szüleinek vásárolt családi házért félmillió fontot (150 millió forintot) fizetett.

A színésztársak közül a főszerepet játszó Daniel Radcliffe ingatlanvagyona 7 millió fontra (2,1 milliárd forintra), a Hermione Granger szerepét játszó Emma Watsoné pedig 4 millió fontra (1,2 milliárd forintra) tehető. (A képek forrása: Bergproperties)

Korábban: Nagyott bukott az elnök embere: kapzsi volt vagy szerencsétlen?

További érdekes hírek a Pénzcentrumonnyugdíjakról, hitelekről, biztosításokról és egyéb gazdasági témákban!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 22. 19:20