1 °C Budapest

Milliárdokat harácsolt össze a még mindig csak 21 éves celeb

Pénzcentrum
2009. november 22. 07:02

Hétvégi olvasóink bepillantást nyerhetnek a "Harry Potter" sorozatban Ron Weasley szerepét játszó, még mindig csak 21 éves Rupert Grint ingatlanbirodalmába. A fiatal színész már két nagyértékű kastéllyal és egy házzal is rendelkezik, összesen 9,2 millió font (2,75 milliárd forint) értékben.


Felcseperedtek: Emma Watson és Rupert Grint

Rupert Grint fiatal kora ellenére mesés vagyonra tett szert a fantasy sorozatban nyújtott alakításával, amit igyekezett értékálló vidéki ingatlanokba fektetni.

A 21 éves színész már két kastélyt és egy családi házat is vásárolt úgy, hogy egyik tranzakció lebonyolításához sem volt szüksége lakáshitel felvételére.

A fiatalember két hónapja 5,4 millió fontot (1,62 milliárd forintot) fizetett az alábbi képen látható, közel 9 hektáros birtokon a XVIII. században épült Hertfordshire-i uradalomért. A kastély öt fogadó- és hat hálószobával rendelkezik.

Grint és családja még 2006-ban - szintén Hertfordshire-ben - 3,35 millió fontért (1 milliárd forintért) vásárolta meg azt a vidéki kastélyt, ahol szüleivel és négy testvérével azóta laktak. A kastályhoz tartozó birtokon egy tavat is találni, az udvari gyep golfpálya minőségű.

A harmadik ingatlan kevésbé nívós, a színész a szüleinek vásárolt családi házért félmillió fontot (150 millió forintot) fizetett.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

A színésztársak közül a főszerepet játszó Daniel Radcliffe ingatlanvagyona 7 millió fontra (2,1 milliárd forintra), a Hermione Granger szerepét játszó Emma Watsoné pedig 4 millió fontra (1,2 milliárd forintra) tehető. (A képek forrása: Bergproperties)

Korábban: Nagyott bukott az elnök embere: kapzsi volt vagy szerencsétlen?

További érdekes hírek a Pénzcentrumonnyugdíjakról, hitelekről, biztosításokról és egyéb gazdasági témákban!

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 3. vasárnap
Ferenc, Olívia
48. hét
December 3.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem