Nagyott bukott az elnök embere: kapzsi volt vagy szerencsétlen?

Pénzcentrum
2009. november 21. 11:02

Eleinte 12,4 millió dollárért kínálta eladásra lélegzetelállító álomotthonát a - többek között - "Az elnök emberei" tévéfilmből is ismert Rob Lowe, ám az ingatlan végül mindössze 7,6 millió dollárért talált gazdára.


Rob Lowe

A kaliforniai Montecito-ban található 1929-ben egy közel félhektáros telken épült hatszobás palotát négy évvel ezelőtt vásárolta a színész és a profi sminkesként ismert felesége, Sheryl Berkoff.

Az akkori vételárat nem hozták hozták nyilvánosságra, de egy korabeli hirdetési újságban utánanéztek, hogy 2005 áprilisában 6 millió dollárért kínálták eladásra az ingatlant.

A házaspár a saját terveinek és igényeinek megfelelően teljesen átalakíttatta az épületet, amely gyakorlatilag egy modernizált kastélyra emlékeztet.

Az eladási árat a gyér kereslet miatt több lépcsőben is csökkentették, az adásvételi szerződésbe végül az eredeti irányár 60 %-a, 7,6 millió dollár került. A vevőkről annyit lehet tudni, hogy nem tartoznak a hírességek közé.

A színész több egyéb ingatlannal is rendelkezik a környéken, egyik 900 négyzetméteres háza építésekor állítólag nem lopta be magát a panorámájukat elveszítő szomszédok szívébe.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egy négy évvel ezelőtti tranzakció alkalmával a Phoenixi Egyetem alapítójának fia vette meg a házát, a pontos vételárat nem tudni, de azt tudni vélik, hogy a vevő 25 millió dolláros hitelt vett fel rá.

A képek forrása: Bergproperties

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem