19 °C Budapest

Címke: hangár (12 cikk)

Pénzcentrum | 2013. szeptember 16. 11:02

Ami szegényfalván házár, az gazdagfalván négyzetméterár

Az ingatlanpiacon jelenleg is találunk 2 millió forint fölötti négyzetméter áron kínált lakást - természetesen fővárosi, dunai panorámával. Erre az elmúlt évek piaci tendenciái fényében már felkaphatjuk a fejünket, de még meghökkentőbb, hogy a legdrágább és legolcsóbb négyzetméter ár között százhatvanszoros a különbség. Milliárdos kínálati ár, milliós négyzetméter árak az egyik, míg egy millió forint alatti vételár, tízezer forintos négyzetméter ár a másik oldalon.

Pénzcentrum | 2012. június 13. 16:31

Ilyen házakat vehet az új magyar lottómilliárdos

4 milliárd 93 millió forint, ezt az összeget lehet jelenleg megnyerni az Ötöslottón. Elképesztő összeg, így nem csoda, hogy szinte az egész ország lottólázban ég, s gyakran már a sorsolás előtt végiggondoljuk, mit is vásárolnánk a jackpotból. Az elsők között szinte biztos, hogy az ingatlanvásárlás szerepel.

Pénzcentrum | 2009. november 23. 18:02

Körvonalazódik a Button-Williams kontraktus: bekavart a világbajnok?

Alig egy héttel azt követően, hogy a 2010-es évre 7 millió fontért aláírt a McLaren csapathoz a Forma-1 újdonsült világbajnoka, máris újabb szerződés körvonalazódik. Ezúttal nem a száguldó cirkuszban, hanem az ingatlanpiacon fordult célegyenesbe a 29 éves sportoló, aki a hírek szerint 6 millió fontot kínál Robbie Williams egyik vidéki kastélyáért.

Pénzcentrum | 2009. március 23. 17:00

Hiába olcsó a repülőjegy, ha mindenért fizetni kell

Az amerikai légitársaságok - megrettenve az egyre csökkenő kihasználtságtól - egyre másra csökkentik az áraikat, miközben a szolgáltatásokon igyekeznek keresni. Csakhogy ez az állapot nem tartható sokáig.

Pénzcentrum | 2008. július 21. 09:29

Földön marad a hazai magángépek fele

Látványosan növekszik Magyarországon a magánkézben lévő légi járművek száma, ám a gépek nagyjából fele sohasem hagyja el a hangárokat. Ennek oka, hogy a repülőgépeket és helikoptereket nemcsak megvenni nem olcsó, üzemeltetni is igen drága. A tulajdonosok fele inkább fel sem száll, csak hogy ne kelljen biztosítást, műszaki karbantartást és üzemanyagot fizetnie.

Pénzcentrum | 2008. július 11. 10:43

Milliós négyzetméterárak a Lakásbörzén!

Több mint 100 000 eladó lakás, kötetlen, nyári hangulat és ingyenes belépés várja a lakáskeresőket a hétvégén megrendezésre kerülő 4. Horizont Lakásbörzén a Millenáris Park légkondicionált "F" épületében.

Pénzcentrum | 2008. április 25. 09:15

Leg, leg, leg: rekordok az ingatlanpiacon!

Az ingatlan.net körülnézett a nagyvilágban és megdöbbentő fotókra, adatokra bukkant: megtalálták a világ legkisebb és legdrágább házát. Érdemes megnézni, hogy egyes emberek hogyan élnek. Ezek után persze kíváncsiak voltak, hogy vajon melyek Budapest legnagyobb alapterületű, legkisebb, és legdrágább eladó lakóingatlanai. Nézzék csak...