0 °C Budapest

Elképesztő fotók: kastélyt csinált a panellakásból

2009. október 19. 14:02

A "Do it yourself!", azaz a "Csináld magad" mozgalom továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, a válság pedig csak erősíti ezt a folyamatot. Egy angol férfi azonban egészen extrém módon valósította meg önmagát...

Adrian Reeman 59 éves, Southampton-ban él, korábban kereskedelmi hajókon szolgált, szakácsként. A férfi fejébe vette, hogy átalakítja 9. emeleti panellakását, azonban nem elégedett meg az újrafestéssel és parkettacsiszolással.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Reeman úr ugyanis a Versailles-i királyi palota alapján alakította ki lakása belső tereit: hatalmas tükrök, csodás üvegszekrények és kazettás mennyezet -ezt láthatja a betérő. A panelház nappalijában még egy kandalló is helyet kapott.


A luxus luxusa: a megélhetési celeb 1 milliárdos lakása + képek: KATTINTS!

 

Fotó: dailymail.co.uk


A legkülönösebb, hogy a férfi mindent saját maga állított elő, főleg használt, kidobott bútorokból, ráadásul úgy, hogy, hogy nincs sem lakberendezői, sem bútorasztalosi képzettsége. Így gyakorlatilag ingyen jött létre a hihetetlen ingatlan...

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Claudia meztelen fotói: a Playboy titkos tervei - KATTINTS!

Fotó: dailymail.co.uk További hasznos és érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?