Elképesztő fotók: kastélyt csinált a panellakásból

2009. október 19. 14:02

A "Do it yourself!", azaz a "Csináld magad" mozgalom továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, a válság pedig csak erősíti ezt a folyamatot. Egy angol férfi azonban egészen extrém módon valósította meg önmagát...

Adrian Reeman 59 éves, Southampton-ban él, korábban kereskedelmi hajókon szolgált, szakácsként. A férfi fejébe vette, hogy átalakítja 9. emeleti panellakását, azonban nem elégedett meg az újrafestéssel és parkettacsiszolással.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Reeman úr ugyanis a Versailles-i királyi palota alapján alakította ki lakása belső tereit: hatalmas tükrök, csodás üvegszekrények és kazettás mennyezet -ezt láthatja a betérő. A panelház nappalijában még egy kandalló is helyet kapott.


A luxus luxusa: a megélhetési celeb 1 milliárdos lakása + képek: KATTINTS!

 

Fotó: dailymail.co.uk


A legkülönösebb, hogy a férfi mindent saját maga állított elő, főleg használt, kidobott bútorokból, ráadásul úgy, hogy, hogy nincs sem lakberendezői, sem bútorasztalosi képzettsége. Így gyakorlatilag ingyen jött létre a hihetetlen ingatlan...

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Claudia meztelen fotói: a Playboy titkos tervei - KATTINTS!

Fotó: dailymail.co.uk További hasznos és érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 23. vasárnap
Zoltán
25. hét
Június 23.
Szentivánéj
Június 23.
Olimpiai világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm