15 °C Budapest

Luxus és pompa: a szívtipró celeb villája + képek

2009. október 9. 11:02

James Franco, a Pókember-filmekből ismert hollywoodi szívtipró eladja 3,7 millió dollárt érő Los Angelesi villáját. A színész luxuslakásának berendezési tárgyai is különlegesnek mondhatók.

Íme James Franco pazar villája:


A 31 éves James Franco már több mint 10 éve játszik TV-filmekben, sorozatokban, igazán ismertté azonban a Pókember-filmekkel vált. A sármos színész a címszereplő legjobb barátját -és egyben ellenségét- is emlékezetes alakítással formálta meg, 3 részben is.

 


Az akciófilmes-klisékből további sikerfilmek felé vezette az útja: szerepelt például az Éjjel a parton, a Milk, vagy az Ananász expressz című mozikban is.

 


Hollywood szívtiprójának anyagilag is megtérültek ezek a szerepek. Olyannyira, hogy 2006-ban már egy igazi luxusvilla tulajdonosának mondhatta magát. Franco azonban most mégis eladja a Los Angeles egyik legjobb környékén található házat: az ára 3,7 millió dollár, azaz mintegy 680 millió forint.

 


A spanyol-mexikói típusú villa 1923-ban épült -és néhány éve újították fel teljesen. 3 hálószobával rendelkezik, de található benne egy hatalmas konyha, és egy tágas -és különösen világos- nappali is.

 


Az ingatlan -melyhez egy vendégház is tartozik- igazán exkluzív berendezéssel büszkélkedhet: a legnagyobb különlegességnek a tehénszőrrel borított dohányzóasztal számít.

 

Fotók: luxist.com

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?