2 °C Budapest

Végrehajtás! Nem bírja fizetni lakáshitelét a kegyvesztett sportoló

2009. július 2. 16:02

Végrehajtási értesítőt kapott az egyik NBA sztár, miután 217,5 ezer dolláros késedelembe esett a lakáshitelével. A korábban a Chicago Bulls, jelenleg a New York Knicks csapatát erősítő Eddy Curry elveszítheti kertvárosi otthonát, ahol két évvel ezelőtt ráadásul fegyveres rablók fosztották ki.

A bírósági papírok szerint a sportoló és felesége 2006.07.03-án írta alá a 3,7 millió dolláros hitelszerződést, aminek az utóbbi időben nem fizette a részleteit. A hitel eredeti futamideje 30 év volt, normál törlesztéssel 2036 augusztusáig kellett volna fizetni.


Eddy Curry

Az induló törlesztőrészlet 9,25 %-os kamattal 28 675 dollár volt, ami a törlesztési időszak első időszakában előbb 3,25 %-ra csökkent, majd a válság elmélyülésével 15,25 %-ra szökött fel. A helyi sajtó felvette a kapcsolatot a sportoló jogi képviselőjével, aki azonban nem kívánt nyilatkozni.

Curry házát alig egy évvel a költözés után fegyveres rablók fosztották ki, akik ragasztószalaggal kötözték meg a sportolót és feleségét, majd készpénzt és ékszereket követeltek.

Egyes hírek szerint a kosaras 34 millió dollárt keresett az elmúlt 5 évben, de az ügynöke állítólag rendkívül rosszul bánt a pénzzel, ráadásul jelenlegi csapatánál majdnem az ötödére csökkentették a fizetését.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 8. 11:03