24 °C Budapest

Végrehajtás! Nem bírja fizetni lakáshitelét a kegyvesztett sportoló

2009. július 2. 16:02

Végrehajtási értesítőt kapott az egyik NBA sztár, miután 217,5 ezer dolláros késedelembe esett a lakáshitelével. A korábban a Chicago Bulls, jelenleg a New York Knicks csapatát erősítő Eddy Curry elveszítheti kertvárosi otthonát, ahol két évvel ezelőtt ráadásul fegyveres rablók fosztották ki.

A bírósági papírok szerint a sportoló és felesége 2006.07.03-án írta alá a 3,7 millió dolláros hitelszerződést, aminek az utóbbi időben nem fizette a részleteit. A hitel eredeti futamideje 30 év volt, normál törlesztéssel 2036 augusztusáig kellett volna fizetni.


Eddy Curry

Az induló törlesztőrészlet 9,25 %-os kamattal 28 675 dollár volt, ami a törlesztési időszak első időszakában előbb 3,25 %-ra csökkent, majd a válság elmélyülésével 15,25 %-ra szökött fel. A helyi sajtó felvette a kapcsolatot a sportoló jogi képviselőjével, aki azonban nem kívánt nyilatkozni.

Curry házát alig egy évvel a költözés után fegyveres rablók fosztották ki, akik ragasztószalaggal kötözték meg a sportolót és feleségét, majd készpénzt és ékszereket követeltek.

Egyes hírek szerint a kosaras 34 millió dollárt keresett az elmúlt 5 évben, de az ügynöke állítólag rendkívül rosszul bánt a pénzzel, ráadásul jelenlegi csapatánál majdnem az ötödére csökkentették a fizetését.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem