Közeleg a hurrikánszezon: szabadul a házától a teniszcsillag

2009. június 16. 16:58

Piacra dobta az egyik Floridában található tengerparti házát a korábbi teniszcsillag, Martina Navratilova. A nagyszerű sportoló három évvel ezelőtt még 2,2 millió dollárt fizetett az ingatlanért, de már 1,75 millió dollárral is beérné. A rossz nyelvek szerint Navratilovának a közeledő hurrikánszezon miatt sürgős az eladás.


Martina Navratilova

A földszintes ingatlan Florida államban, Englewood városában található, az értékesítéssel megbízott ügynökség adatai szerint 50 méter széles saját tengerparttal rendelkezik a Mexikói öböl felé.

Navratilova 2006 májusában 2,2 millió dollárt fizetett a házért, majd felújítási munkálatokba kezdett.

A sportoló kicseréltette és megerősítette a tetőt és a nyílászárókat, belső átalakításokat kért, majd újrafestette a teljes ingatlant.

A hatszobás 270 négyzetméteres ház eredetileg 1950-ben épült, a hozzá tartozó telek mérete megközelíti a háromezer négyzetmétert.

Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy a nyilvánvaló veszteség ellenére miért lett sürgős az ingatlan eladása Navratilovának, a rossz nyelvek szerint a közeledő hurrikánszezontól tarthat a sportoló.

A volt teniszező egyébként több egyéb ingatlannal is rendelkezik, ezek közé tartozik egy 500 négyzetméteres szintén Floridában található ház és egy valamivel kisebb ikerház-fél Coloradóban.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?