-3 °C Budapest

Közeleg a hurrikánszezon: szabadul a házától a teniszcsillag

2009. június 16. 16:58

Piacra dobta az egyik Floridában található tengerparti házát a korábbi teniszcsillag, Martina Navratilova. A nagyszerű sportoló három évvel ezelőtt még 2,2 millió dollárt fizetett az ingatlanért, de már 1,75 millió dollárral is beérné. A rossz nyelvek szerint Navratilovának a közeledő hurrikánszezon miatt sürgős az eladás.


Martina Navratilova

A földszintes ingatlan Florida államban, Englewood városában található, az értékesítéssel megbízott ügynökség adatai szerint 50 méter széles saját tengerparttal rendelkezik a Mexikói öböl felé.

Navratilova 2006 májusában 2,2 millió dollárt fizetett a házért, majd felújítási munkálatokba kezdett.

A sportoló kicseréltette és megerősítette a tetőt és a nyílászárókat, belső átalakításokat kért, majd újrafestette a teljes ingatlant.

A hatszobás 270 négyzetméteres ház eredetileg 1950-ben épült, a hozzá tartozó telek mérete megközelíti a háromezer négyzetmétert.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy a nyilvánvaló veszteség ellenére miért lett sürgős az ingatlan eladása Navratilovának, a rossz nyelvek szerint a közeledő hurrikánszezontól tarthat a sportoló.

A volt teniszező egyébként több egyéb ingatlannal is rendelkezik, ezek közé tartozik egy 500 négyzetméteres szintén Floridában található ház és egy valamivel kisebb ikerház-fél Coloradóban.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 29. szerda
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem